8 GB RAM'e Sahip Realme 2 Pro Sızdırıldı - Haberler - indir.com

8 GB RAM'e Sahip Realme 2 Pro Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticilerinden birisi olan Oppo’nun alt markalarından olan Realme’den yeni bir model ortaya çıktı. Bellek boyutu ve ilginç yapısı ile dikkat çeken cihaz üst seviye özelliklere sahip durumda. Oppo’nun alt markası Realme tarafından 27 Eylül tarihinde tanıtılacak modeli için davetiyeler gönderilmeye başlandı. Görsellerde ortaya çıkan cihazın sunmuş olduğu özellikler ve tasarım ile pazarda yer alan Xiaomi Redmi Note 5 ve Mi A2 gibi cihazlara rakip olarak gelmesi bekleniyor.

Realme 2 Pro Detayları

Görüntülerinin yanı sıra teknik özellikleri de belli olan Realme 2 Pro cihazı tıpkı Oppo F9 modelinde olduğu gibi su damlası stiline sahip bir çentik ile geliyor. Ortaya çıkan görsellere göre modelin 8 GB RAM ile beraber 128 GB dahili depolama alanına sahip olacağı gözüküyor. Görselde yer alan “telefon hakkında” bölümünde ise modelin Android 8.1.0 işletim sistemi sürümü ile geldiği gözüküyor. Bir YouTube video sızıntısında ise cihazın çentikli tasarımının oldukça minimal ve su damlası stili ile geleceği gözüküyor. Ekran gövde oranı ise yüzde 91 seviyelerinde geliyor.

Çin’in önde gelen Oppo şirketinin bazı modelleri ile rekabet edecek olan cihazda çift kamera sisteminin de gelmesi bekleniyor. Bu çift kamera sistemi ve yapay zeka desteği ile beraber cihaz ile portre fotoğraflar da çekmek mümkün oluyor. Fiyatı henüz belli olmayan yeni Realme 2 Pro cihazının 6 ve 8 GB RAM seçenekli versiyonları bulunması bekleniyor.





PAYLAŞ