7.250 TL'ye varan Samsung Galaxy Note 10 değişim kampanyası - Haberler - indir.com

7.250 TL'ye varan Samsung Galaxy Note 10 değişim kampanyası

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-18 11:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarı günden güne gelişmekte. Ancak bu durum akıllı telefon pazarındaki fiyatlarında artmasında büyük bir etki yaratıyor. Giderek artan fiyatlara ise Samsung’tan kullanıcıları sevindirecek bir kampanya geldi. Samsung Türkiye’nin başlattığı kampanya ile, eski telefonlarını götüren kullanıcılar yeni Galaxy Note 10 ya da Note 10+ 7.250 TL’ye varan indirimlerle satın alabilecekler.

Yeni Galaxy Note ailesinden bir modele sahip olmak isteyen kullanıcılar, eski akıllı telefonlarını götürmesi ve gerekli şartları yerine getirmesi durumunda indirimden yararlanabiliyorlar.

Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?

Kampanyadan hangi cihazlarla yararlanılabiliyor

Akıllı telefon pazarındaki artan fiyatlara karşılık kullanıcıların yeni ürünlere ulaşmasını kolaylaştırmayı amaçlayan Samsung, bu kampanyayı karşılayan telefonları da belirledi. Öncelikle bu indirimden yararlanabilmek için Amiral gemisi bir telefon kullanıcısı olmanız gerektiğinin altını çizelim.

Belirlenen markalar arasında Samsung, Huawei, Sony, Apple ve LG bulunmakta. Eski Samsung cihazını götüren kullanıcılar cihazlarının modeline göre 5.150 TL’ye kadar, Huawei cihazlarını götüren kullanıcılar cihazlarının modeline göre 5.050 TL’ye kadar, Sony marka telefon sahipleri 1.400 TL’ye kadar, LG marka telefon sahipleri 1.700 TL’ye kadar indirimden yararlanabilecekken Apple kullanıcıları 7.250 TL’ye kadar indirimden yararlanabilecek.

Samsung Galaxy Note 10 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Açıkladığımız markalara verilen indirimlerin maksimum tutarlar olduğunun altını çizmekte de fayda var. Kullanıcıların alacağı indirimler cihazlarının kullanılabilirlik durumuna göre ve modellerine göre değişecek. Bunun yanı sıra cihaz sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmesi için belirlenen şartları da yerine getirmesi gerekiyor.

Kampanya için belirlenen şartlar

  • Samsung’un akıllı telefonlar için başlattığı kampanyadan yararlanabilmek için eski telefonlarınızın çalışır durumda olması gerektiğinin altını çizelim. Öncelikle;
  • Telefonun şarj olabilmesi ve açılabilmesi gerekiyor.
  • Cihazınızın ekranında ve kasasında aşınma ya da yıpranma olmaması gerekiyor. Samsung’un belirlediği bu madde cihazları aşırı yıpranan ve artık boyası sıyrılan kullanıcılar için normal aşınmaların incelemeler sonucunda kabul edilebileceği açıklandı.
  • Telefonunuzun ekranın sorunsuz çalışıyor olması ve kırık ya da çatlak olmaması gerekiyor.
  • Akıllı telefonunuzun kara listede de olmaması da kampanyadan yararlanabilmeniz için en önemli gerekliliklerden biri.
  • Son olarak cihazınızı Samsung’a götürürken fabrika ayarlarına döndürmüş olmanız ve cihazınızda yazılımsal bir kilit olmaması gerekiyor.

Kampanyadan nasıl yararlanılır?

Değişim kampanyasına katılmak için her kullanıcının önceden yapması gerekenler var.

Samsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attı

  • Öncelikle Android bir cihaza sahipseniz Google Play Store’den, iOS bir cihaza sahipseniz de App Store’dan “Değişim Zamanı” uygulamasını cihazınıza indirmeniz gerekli.
  • Sonrasında uygulama içerisine kaydolarak, sizin için belirlenen ön değerlendirme testini eksiksiz olarak tamamlamanız gerekiyor.
  • Testin sonucunda uygulama sizin için kampanyadan ne kadar indirime sahip olabileceğinizle ilgili ön değerlendirme tutarı belirliyor. Bu tutarı kabul eden kullanıcılara uygulama “Değişim kampanyası kodu” veriyor. Bu kodu kaydetmeniz gerek.
  • Uygulamadan verilen kodu kaydettikten sonra Samsung shop sitesine girerek kodu yazmanız ve “Devam Kodu” alanına gitmeniz gerek.
  • Bu işlemden sonra uygulamada belirlenen test tutarı sepetinize eklenecek. Sonrasında istediğiniz ürünün satın alma işlemini yapmanız gerekiyor.
  • Siparişinizi tamamladıktan sonra Samsung sizi cihazın fiziksel değerlendirmesi için yönlendirecek. Bu aşamada cihazınızı en kıs zamanda belirlenen adrese değerlendirme için göndermeniz gerekiyor. Cihaz teslimlerinin İstanbul ve Ankara dışında elden değil kargoyla yapılacağının altını çizmekte de fayda var.
  • Cihaz Samsung’a ulaştıktan ve değerlendirme aşaması bittikten sonra “Değişim Zamanı” uygulamasındaki testiniz teknisyen tarafından onaylanırsa kampanya süreciniz de sonlanmış oluyor.

Ankara ve İstanbul’da yaşayan kullanıcılara elden fiziki değerlendirme imkanı tanıyan Samsung, iki şehir dışındaki kullanıcıların ürünlerini bu adreslere göndermesini talep ediyor. Bunun yanı sıra dilerlerse İstanbul ve Ankara’daki kullanıcılarda elden teslim etmeyerek cihazlarını kargo yoluyla Samsung’a ulaştırabilirler.


Samsung'un kapaklı amiral geisi Samsung W20 5G geliyorSamsung'un kapaklı amiral geisi Samsung W20 5G geliyor

PAYLAŞ