72 TL değerinde kısa süreliğine ücretsiz 7 android oyun ve uygulama - Haberler - indir.com

72 TL değerinde kısa süreliğine ücretsiz 7 android oyun ve uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-03 18:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Düzenli olarak ücretli uygulamaları kısa süre için ücretsiz paylaşan Play Store geleneği sürdürdü. Bizler de bu oyunları listeledik ve sizler için paylaştık. 

Sudoku Bulmaca Ultimate

Oyunun fiyatı 18,99 TL

Android Telefonda Ağda Kayıtlı Değil Hatası ÇözümüAndroid Telefonda Ağda Kayıtlı Değil Hatası Çözümü

Gazete eklerinde oynamaya alıştığımız bir zeka oyunu olan Sudoku sanal dünyada da oldukça ilgi görüyor. Android dünyasında da kısa süreliğine ücretsiz olan bu oyun, farklı zorluk seviyeleri sunuyor. Boş vakitlerinizi bu güzel oyun ile değerlendirerek zihin egzersizi yapabilirsiniz.

Pixel Blade Vip 

 

Oyunun fiyatı 5,99 TL

Pixel Blade, özel karakterinizi yaratıp daha sonra onu geliştirebilirsiniz. Pixel Blade mobil RPG oyunudur. Oyunu oynarken Minecraft tadını almanız da mümkün.

Kayıp Hazinenin İzinde

Oyunun fiyatı 21,99 TL

Oyunun dikkat çeken özelliklerinden birisi de sahip olduğu yüksek grafikleri. Oyun için bestelenmiş olan müzik ve ses efektleri oyuna farklı bir hava katıyor. Oyun içinde bulmacaları ve ipuçlarını takip ederek antik tapınakları bulabilirsiniz. Bu güzel bulmaca oyununu android tablet ve telefonlarınıza indirerek güzel vakit geçirebilirsiniz.

Colorzzle

 

Oyunun fiyatı 3,39 TL

Alışılmışın dışında bir puzzle deneyimi sunan Colorzzle, benzer renkleri bir araya getirmenizi ve ilerlemenizi istiyor. 100'ün üzerinde birbirinden zor ve eğlenceli bölümlere sahip olan oyun sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

Game Accelerator

Uygulamanın fiyatı 1,89 TL

Game Accelerator bir oyun hızlandırma programıdır. Android cihazlarınızda bulunan oyunları bu uygulama ile daha hızlı çalıştırabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey oynamak istediğiniz oyunları uygulama içerisine girerek açmanız. 

Face Animator

Uygulamanın fiyatı 12,99 TL

Çekmiş olduğunuz fotoğraflarda yüzünüzle oynamaktan keyif alıyorsanız tam size göre bir uygulama. Gözlerinizi olduğundan daha fazla büyüteceğiniz, yüzünüzü komik hale sokabileceğiniz eğlenceli bir uygulama. Hazır ücretsizken kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

MP3 Cutter Ringtone Maker

Uygulamanın fiyatı 7,39 TL

MP3 Cutter Ringtone Maker, dilediğiniz şarkıyı dilediğiniz şekilde kırparak zil sesi olarak kullanmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. 


Pixel Blade VİP


PAYLAŞ