70 yaşındaki Pokemon Go oyuncusu 11 Telefon ile geziyor! - Haberler - indir.com

70 yaşındaki Pokemon Go oyuncusu 11 Telefon ile geziyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 19:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Çıktığı günden beri salgın gibi yayılan bu oyun bir türlü istenilen seviyeye gelinemediğinden dolayı önemli oyuncu kayıpları şamıştı. Fakat Pokemon Go'ya kendini adayan 70 yaşındaki adam, geçtiğimiz günlerde kameralara yakalandı. Tam 11 adet telefon ile gezen yaşlı adam görenleri şaşkınlığa uğratıyor.

70 yaşındaki Pokemon Go oyuncusu 11 Telefon ile geziyor!

San-yuan Ağustos ayında bisiklet ile beraber Pokemon-Go oynayarak medyanın ilgisini çekmeyi başarmıştı. Birçok basın kuruluşunda resmi çıkan 70 yaşındaki yaşlı oyuncu, 11 telefon taşıdığı için birçok kişiyi korkutmuştu. İlk fotoğrafın üzerinden sadece birkaç geçmesine rağmen yaşlı adam yine kameralara yakalandı. Bisikleti bırakıp daha güvenli bir yol seçen San-yuan, yine 11 adet telefon ile yakalandı. Bu sefer bütün bu telefonları vücuduna bağlamış. Pokemon yakalama konusunda ne kadar istikrarlı olduğunu buradan anlayabiliyoruz. 

Pokemon GO'ya güncelleme ile neler eklenecek?Pokemon GO'ya güncelleme ile neler eklenecek?

Roket Takımı'nı kıskandıran San-yuan bununla kalmadı ve oyuna 1000 dolardan daha fazla yatırım yaptı. Çevresi tarafından San-yuan, Profesör Oak olarak adlandırılan 70 yaşındaki yaşlı oyuncu, Pokemon yakalama sistemi ile dikkat çekiyor. Tabi birçok kişi tarafından 11 adet telefon gezdirdiği için hoş karşılanmıyor.


Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?
Pokemon Go yeni güncelleme ile geliyorPokemon Go yeni güncelleme ile geliyor
Pokemon GO için hile önlemi!Pokemon GO için hile önlemi!

PAYLAŞ