7-13 Haziran arası çıkacak oyunlar - Haberler - indir.com

7-13 Haziran arası çıkacak oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-07 18:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Bu hafta içerisinde çıkacak oyunlar belli oldu. Tüm platformları ele alarak yapılan bu listede, birbirinden özel oyunlar yer alıyor. 

Bu hafta içerisinde çıkış yapacak olan oyunlar listesi hazırlandı. Bütün platformları ele alarak hazırlanan bu listede, birbirinden özel yapımlar yer alıyor. Liste boyunca oyunlar hakkında çeşitli bilgiler yer alıyor. 

Bu hafta çıkacak olan oyunlar

Blade Assault (PC)

Blade Assault, 2 Ekim 2020 tarihinden bu yana erken erişim olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. 7 Haziran yani bugünden itibaren PC platformlarına resmi olarak çıkışı yapılıyor. Oyun şu an için PC, Switch, PlayStation 4 ve MacOS platformlarında bulunuyor. Oyunun fiyatı şu an için belirlenmedi. 

The Elder Scrolls Online: Blackwood (PS4 ve Xbox One)

The Elder Scrolls Online: Blackwood, PC platformuna 1 Haziran 2021 tarihinde çıkışı yapılacak. Blackwood'u oynamak için ilk olarak The Elder Scrolls Online'a sahip olmanız gerekebilir. Blackwood, 8 Haziran günü PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında yerini alacak. Söz konusu bu oyun, PlayStation Store ya da Microsoft Store üzerinden 500 TL‘lik fiyat etiketine sahip olacak. 

Chivalry 2 (PC ve Xbox Series X)

Chivalry oyununun devamı olarak sunulan Chivalry'nin çıkış tarihi belli oldu. Chivalry 2 ile ilgili olarak belirtilmesi gereken bir durum vardır. Chivalry 2 şu an için PC platformunda, sadece Epic Games Store üzerinden satışa çıkıyor. Oyunu PC platformunda oynamak isterseniz, bir Epic Games hesabına sahip olmanız gerekiyor. Chivalry 2, normal sürümü PC platformu için 69 TL'den, Special sürümü ise 79 TL'den satışa çıkacak. Xbox Series X kısmında ise oyunun fiyatı normal sürüm için 40 dolar, Special sürüm için de 50 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Chivalry 2, 8 Haziran 2021 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Edge of Eternity (PC)

Erken erişim sürecinde olan bir diğer oyun ise Edge of Eternityç 20 Ekim 2018 tarihinde ilk kez kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Edge of Eternity, şimdi ise PC platformu için oyun erken erişime sunulacak. 8 Haziran 2021 tarihinde tam sürüm sunulacak. Edge of Eternity'i PC platformu üzerinden satın almak için 50 TL ödeme yapılması gerekiyor. 

Descenders (Xbox Series X)

Descenders, ilk olarak 9 Şubat 2018 tarihinde birçok platforma çıkışı gerçekleştirildi. 8 Haziran 2021 tarihinden sonra Xbox Series X platformuna çıkışı yapılacak. Oyunun Microsoft Store üzerinde, 25 dolarlık bir etiket vardır. Descenders’de, Xbox platformunda bulut özelliğinden de faydalanabilirsiniz.

Backbone (PC ve Mac)

Geliştiriciliğini EggNut, yayımcılığını Raw Fury tarafından yapılan Backbone ilk olarak, 24 Nisan 2019 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. 8 Haziran 2021 tarihi için PC ve Mac platformunda yerini aldı. Oyunun, Steam üzerindeki fiyat etiketi belli değildir. 

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (PS5 ve Xbox Series X)

Daha önce pek çok platformda yerini alan The Elder Scrolls, online genişlemesi Tamriel Unlimited, 8 Haziran 2021 tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series X platformları için çıkışını yapabilirsiniz. Oyunun fiyatı hakkında henüz bilgi aktarılmadı.

Green Hell (Xbox One ve PS4)

5 Eylül 2019 tarihinde hayatta kalma oyunu olarak sunulan The Elder Scrolls, PC platformu için çıkışı ertelenmişti. Şimdi ise Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında, 9 Haziran 2021 tarihinde piyasada yerini alacak. Her iki platformda da oyunun fiyatı açıklanmadı. 

Ninja Gaiden: Master Collection (PC ve PS4)

Ninja Gaiden adında ünlü bir serisi olan bu oyun, Master Collection ismiyle PC ve PlayStation 4 platformlarında yer almaya hazırlanıyor. Oyun, 10 Haziran 2021 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şu an için PC sürümünün fiyatı açıklanmadı. Ancak. PlayStation Store'da 284 TL fiyat bandıyla satışa sunuluyor.





PAYLAŞ