69 TL fiyata sahip olan oyun, Epic Games Store'da ücretsiz - Haberler - indir.com

69 TL fiyata sahip olan oyun, Epic Games Store'da ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 14:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Steam platformuna ciddi bir rakip olacağı tahmin edilen Epic Games Store, fiyatı 69 TL olan What Remains of Edith Finch oyununu ücretsiz yaptı.

Epic Games, 2019 yılından önce, oyun dünyasına kendi kuracağı uygulama mağazasını sunacağını duyurmuştu. Bu mağaza ile diğer platformlara rakip olacağı da o zamandan belliydi. Epic Games Store, Play Store gibi platformların, geliştiricilerden aldığı fazla paraları eleştirerek, kendi mağazasında bunu en aza indirmek istediğini açıklamış, direkt geliştiricileri kendisine çekmeyi hedeflemişti. Şimdi, Steam’e rakip olan Epic Games Store, Steam’de 69 TL fiyat etiketine sahip olan What Remains of Edith Finch oyununu, kullanıcılarına ücretsiz olarak indirme imkanı sunuyor.

Epic Games'den Steam'e rakip mağaza

Epic Games Store, ücretsiz oyunlarla oyuncuların aklını çelmeye devam ediyor

Geçtiğimiz yıl, popüler Battle Royale oyunu Fortnite ile ciddi bir başarı yakalayan ve geliri ile sıkça gündeme gelen Epic Games, 2019’da yoluna Epic Games Store ile devam ediyor. Steam için ciddi bir rakip olarak görülen Epic Games Store, oyun dünyasına katıldığı andan beri, birçok ücretsiz oyunu kullanıcılarına sundu. Şimdi de kısa bir süre önce müjdesini verdiği What Remains of Edith Finch’i, sözünde durarak ücretsiz yaptı. What Remains of Edith Finch’i ücretsiz olarak indirmek isteyen kullanıcılar, buradan indirme sayfasına ulaşabilirler ve Steam’de 69 TL olan oyuna ücretsiz sahip olabilirler. Oyun kısa bir süreliğine ücretsiz olsa da bu süre bittiğinde, yeniden satın almaya mecbur bırakılmayacaksınız ve kütüphanenizden yine ulaşabileceksiniz.

 





PAYLAŞ