65 İnçlik 4K Oyuncu Monitörü OMEN X Emperium Tanıtıldı - Haberler - indir.com

65 İnçlik 4K Oyuncu Monitörü OMEN X Emperium Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 00:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

En büyük teknoloji fuarlarından birisi olan CES 2019 tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik başladı ve önde gelen üretici markalardan daha çok bilgisayar teknolojilerine yönelik yeni cihazlar gördük. İşte o önemli markalardan birisi olan HP tarafından fuarın önemli modellerinden biri tanıtıldı. Tam 65 inç büyüklüğe sahip olan yeni bir oyuncu monitörü HP tarafından duyuruldu. Omen X Emperium 65 model ismine sahip olan bu yeni cihaz gerek sunduğu etkileyici tasarım gerekse teknolojik özellikler noktasında üst seviye bir cihaz olarak karşımıza geliyor. CES 2019 etkinliği yeni akıllı telefon modelleri yerine daha çok oyuncuları ilgilendiren yenilikler ile geliyor. Bu kapsamda canavar oyuncu laptoplarının yanı sıra yeni monitör ve oyuncu aksesuarlarını fuarda görüyoruz.

HP Omen X Emperium 65

HP OMEN incelemeHP OMEN inceleme

HP’nin bu dev oyuncu monitörü olarak karşımıza çıkan Omen X Emperium 65 modeli adı gibi tam 64.5 inç bir ekran büyüklüğü sunuyor. Bu monitör 3840 x 2160 piksel çözünürlük ile gelirken, 178 derece görüş açısı sunuyor. HDR desteğine de sahip olan monitör, sahip olduğu G-Sync teknolojisi ile de dikkat çekiyor. Bu teknoloji ile monitör yenileme hızı ile GPU’nun render hızı senkronize ediliyor ve bu sayede oldukça akıcı bir gecikmesiz görüntü kullanıcılara sunulmuş oluyor. Sahip olduğu 120 W ses soundbar sistemi ile HP Omen X Emperium oldukça etkileyici bir monitör olmayı başarıyor. Oldukça ince çerçeveler ile gelen bu monitör bu sayede şık bir görünümü de elde etmiş oluyor.

HP OMEN inceleme

Televizyon boyutlarına olan bu monitörün 144 hz tazeleme hızı ile 4ms tepkime süresi bulunuyor. Şubat ayı ile beraber teknoloji mağazalarında  yerini alması beklenen bu oyuncu monitörü 5000 dolar başlangıç fiyatına sahip olacak ve bu tarz modellerin önümüzdeki yıl daha da artması bekleniyor.


HP bilgisayarı patladı!HP bilgisayarı patladı!
Core i9 İşlemcili HP ZBook Studio X360 TanıtıldıCore i9 İşlemcili HP ZBook Studio X360 Tanıtıldı
HP Spectre x360 13 ve 15 İçin Yeni Tasarımlar!HP Spectre x360 13 ve 15 İçin Yeni Tasarımlar!

PAYLAŞ