64MP kameralı Motorola One Hyper özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

64MP kameralı Motorola One Hyper özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-06 21:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı cihaz üreticisi Motorola'nın üst seviyeye adım adım ilerleyen akıllı telefonu One Hyper, 64 MP kameranın yanı sıra aynı zamanda 45W Hyper Charging Technology sayesinde hızlı şarjı özelliği de sunuyor. Cihazın hızlı şarj desteği ile gelmesi oldukça dikkat çeken bir durum oldu. 

Akıllı cep telefonu pazarında dengeler sık sık değişim gösteriyor. Motorola'nın cep telefonu pazarında adım adım yükselmeye yaklaşan serisi One büyümeye devam ediyor. Son olarak One serisine 64 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olan Motorola One Hyper modeli de eklendi. Cihazın ön kamerasının üstten açılır pozisyonda olması ekran kasa oranında ciddi anlamda değişiklik sağlanmasına neden oldu. Bu da kullanıcıların çok daha büyük bir ekran kullanımı elde edecekleri anlamına geliyor.

48 MP Kameralı Motorola One Vision Tanıtıldı48 MP Kameralı Motorola One Vision Tanıtıldı

Motorola One Hyper hakkında

6.5 inçlik IPS ekran ile karşımıza çıkan Motorola One Hyper Full HD kamera çözünürlüğü sunuyor. Cihazın mekanizmalı ön kamera sistem sayesinde ekran kasa yüzde 90 civarındadır. Bu da kullanıcılara çok daha geniş bir alan sunuyor. Snapdragon 675 yonga setinden güç alan Motorola One Hyper 4 GB RAM ile güçlendirildi. Serinin üst modeli olma özelliğine sahip olan Motorola One Hyper'ın arka kısmında Samsung imzalı 64 MP çözünürlüğe sahip ana sensörün yer alıyor. F/1.9 aralığına sahip olan sensör 4 pikseli birleştirerek 16MP çözünürlüklü çok daha kaliteli bir görünüm sunuyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda karanlık ortam da çekim yaptığınız sırada kameranın özellikleri sayesinde çok daha iyi performans elde edebilirsiniz.

Arka kameranın yan kısmında ise 8 MP çözünürlüğünde geniş açılı bir sensör yer alıyor. Bu sensör ile ana kamera desteklenmiş olup kullanıcıların beklentileri karşılanıyor. Cihazın ön kamerasında 32 MP çözünürlüğüne sahip ve piksel birleştirme özelliği ile 8 MP çözünürlüğünde profesyonel düzeyde selfieler elde etmeniz mümkündür. Motorola One Hyper adlı akıllı cihazda 4000 mAh kapasiteli bataryaya ek olarak 45W Hyper Charging Technology ile hızlı şarj özelliği de cihazda yer alıyor. Fakat pek de hoş olmaya bir durum olarak 45 W adaptör opsiyonel olarak satılıyor. One serisinin son akıllı cihazı olarak karşımıza çıkan Motorola One Hyper, 400$ fiyat etiketi ile raflarda yerini alacak. 

 


Motorola'nın Yeni Amiral Gemisi Ortaya ÇıktıMotorola'nın Yeni Amiral Gemisi Ortaya Çıktı
Motorola One Zoom'un teknik özellikleri sızdıMotorola One Zoom'un teknik özellikleri sızdı
10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ