64 Megapiksel kameralı Motorola One Hyper satışa sunuldu - Haberler - indir.com

64 Megapiksel kameralı Motorola One Hyper satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-23 12:19:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz sektörünün başarılı isimlerinden Motorola, aralık ayı içerisinde One ailesinin yeni üyesi olarak karşımıza çıkan Motorola One Hyper'ın duyurusu yapıldı. Motorola, One Hyper'ı aralık ayı itibariyle duyurduğunda cihaz sadece Brezilya'da ve ABD'de satışa sunuldu. Motorola aralık ayı içerisinde Brezilya ve ABD'de satışa çıkardığı One ailesinin yeni üyesi One Hyper adlı cihazı şimdi de Avvrupa'da sunmaya hazırlanıyor. Bu sayede ürünün satış alanı genişlemiş olacak. 64 MP ana kamera, pop-up ön kmaerası ve yüksek ekran gövde oranı ile teknoloji dünyasında ve kullanıcı tarafından dikkatleri üzerine toplayan One Hyper, İngiltere ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinde de resmi olarak satışa sunuldu. 

Motorola One Hyper, Lenova şirketinin İngiltere'de bulunan sitesinde 270 sterlin yani yaklaşık olarak 2100 TL, Hollanda'da ise Belsimpel'in dağıtımında 300 euro yani yaklaşık olarak 1970 TL fiyat etiketi ile raflarda yerini alıyor. Motorola One Hyper'ın Hollanda satışını yapacak olan Belsimpel, telefonun 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı olan versiyonu da 370 euro yani 2168 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Motorola, One Hyper adlı ürünü, İngiltere ve Hollanda'nın yanı sıra ayanı zamanda Norveç ve Finlandiya'Da da satışa sunuldu.

64MP kameralı Motorola One Hyper özellikleri ve fiyatı64MP kameralı Motorola One Hyper özellikleri ve fiyatı

Motorolanın yeni akıllı cihazı One Hyper, Norveç'te 380 euro yani yaklaşık olarak 2500 TL, Finlandiya'da ise 370 euro yani yaklaşık olarak 2430 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. Buna ek olarak aynı zamanda One Hyper Lenovo'nun Almanya ve Fransa sitelerinde de satışa sunuldu. 

Akıllı cihaz üreticisi Motorola'nın orta segment sınıfında yer alan akıllı cep telefonu One Hyper, 64 MP ana arka ve 32 MP pop-up öne kamera özelliği ile beraber karşımıza çıkıyor. One Hyper, 45W hızlı şarj özelliği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulan cihaz, önemli bir özellik ile dikkatleri üzerine çekiyor. Söz konusu telefonun ekran gövde oranı ise rakiplerinin karşısında güç kazanmasını sağlayan önemli etkenler arasındadır.  

Motorola One Hyper teknik özellikleri

Motorola One Hyper 6.5 inç FHD+ (2340 x 1080 piksel) çözünürlüğünde ekran özelliği ile karşımıza çıkarken aynı zamanda cihaz 8 çekirdekli Snapdragon 675 işlemci sistemi üzerine kuruludur. Bununla beraber 4 GB RAM ile 128 GB depolama alanına sahip olan Motorola One Hyper, arka kamera kısmında 64 MP + 8 MP özelliklerine sahiptir. Cihazın ön kamera kısmında ise 32 MP özelliğinde bir kamera sistemi yer alıyor. Cihazın batarya kısmında ise 4.000 mAh gücünde olup kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeydedir. Android 10 işlemci sistemi üzerine kurulan Motorola One Hyper adlı akıllı cihaz hem tasarım olarak hem de donanımsal özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacaktır. Cihazın bataryasının kullanım süresi 38 saat olup sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Son zamanların güncel kamera özelliklerine sahip olan Motorola, One Hyper adlı akıllı cihazı hakkında elde edilen güncel bilgiler bu şekildedir. 

 



PAYLAŞ