64 Bit'lik Google Chrome Yayınlandı - Haberler - indir.com

64 Bit'lik Google Chrome Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, internet tarayıcısı Chrome'un Windows için geliştirdiği 64 bit'lik sürümünü, Windows 7 ve Windows 8 bilgisayarlar için kullanıma sunduğunu duyurdu.

64 bit mimarisinin getirdiği avantajlar kullanılarak geliştirilen ve Chrome Canary adını alan bu tarayıcı sürümü şimdilik standart Google Chrome kullanıcıları tarafından pek tercih edilmeyecek olsa da geliştiricilerin test edebilecekleri bir sürüm olarak indirmeye sunuluyor.

Bilgisayara kurulduğunda, mevcut Chrome'un yerini alacak olan 64 bit'lik tarayıcı önceden 32 bit sürümde kullanılan bütün yer imlerini ve ayarlarını otomatik olarak içe aktarabiliyor. Bu sayede de 32 bit sürümü silmenize ya da 64 bit sürümü sıfırdan yüklemenize gerek kalmıyor.

Google Chrome Canary

Önceki sürümlere göre daha hızlı, daha kararlı ve güvenli bir kullanım imkanına sahip olan Chrome 64 bit, grafik ve multimedya içeriklerinde yüzde 25'e varan bir performans artışıyla çalışabiliyor.

Güvenlik tarafında Windows 8'in yeni Yüksek Entropi ASLR teknolojileri sayesinde iyi bir konumda yer edinen Chrome, JIT dağılımı karşısında da oldukça güçlü bir savunma sağlayabiliyor.

Çökme oranında eski sürümlere göre yarı yarıya çökme riski taşıyan ve sadece geliştiricilerin denemesini önerdiğimiz 64-bit Google Chrome'u (Google Chrome Canary) ve 32-bit Google Chrome sürümlerini aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ