60 Bin Türk Lirası Ödül Havuzu Bulunan PUBG Mobile Yarışmaları Düzenleniyor - Haberler - indir.com

60 Bin Türk Lirası Ödül Havuzu Bulunan PUBG Mobile Yarışmaları Düzenleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 10:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Battle Royale oyunları arasında en çok ismini duyduğumuz PUBG'nin mobil versiyonu için geliştirilen PUBG Mobile, 60 bin Türk Lirası değerinde ödül havuzu bulunan yarışmalar düzenliyor. Peki bu yarışmalar ne zaman olacak?

PUBG, Tera'ya Konuk Oluyor

Beklenen PUBG Mobile Zombie - Survive Till Dawn etkinliği başladıBeklenen PUBG Mobile Zombie - Survive Till Dawn etkinliği başladı

60 Bin Türk Lirası Ödül Havuzu Bulunan PUBG Mobile Yarışmaları Düzenleniyor

PUBG Mobile'ın Türkiye ve Rusya için özel olarak hazırladığı iki yeni etkinlik bulunuyor. Bunlardan birisi zombi dans yarışması, diğeri ise zombi cosplay yarışması. Bu yarışmaların sonucunda tam tamına 60 bin Türk Lirası değerinde ödül dağıtılacak. Siz de PUBG hayranıysanız yarışmaya katılarak ödül kazanabilirsiniz. Etkinlik 23 Şubat ve 15 Mart tarihleri arasında olacak. PUBG Mobile, Resident Evil 2 ile birlikte iş birliği yaptı ve bu muhteşem yarışmayı düzenledi. Yarışmaya ile ilgili tüm detayları buradan ulaşabilirsiniz. 

İlk olarak yapılacak olan yarışma için dans etmeniz gerekiyor. Herhangi bir katılımcı, herhangi bir sayıda arkadaşı ile dans ettiği videoyu #pubgmzombiedancing etiketi ile Instagram üzerinden paylaşması gerekiyor. Fakat bu videoları çekerken orijinal oyundan veya zombi modu içerisindeki emojilerden kullanması gerekiyor.

Cosplay yarışmasında ise katılımcılar, PUBG Mobile ve Zombi temalarına uygun olmak şartı ile çekindiği bir fotoğrafı veya videoyu #pubgmcosplay etiketi ile paylaşması gerekiyor. Bu iki yarışmaya da sadece Türk ve Rus oyuncular katılması gerekiyor. Çünkü sadece Türk ve Rus oyuncular ödülden faydalanabilecekler. Sizde katılmayı düşünüyorsanız bu etiketleri kullanarak yarışmaya dahil olabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!
PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?
PUBG rütbe sıralaması nasıl işliyor? İşte PUBG rank sistemiPUBG rütbe sıralaması nasıl işliyor? İşte PUBG rank sistemi

PAYLAŞ