6 Ücretsiz Online Video Düzenleme Sitesi - Haberler - indir.com

6 Ücretsiz Online Video Düzenleme Sitesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-07 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet üzerinden video yayın işleri ile uğraşan kullanıcılar için oldukça yararlı olabileceğini düşündüğümüz bir rehber içerik ile karşınızdayız. Bazı zamanlar bilgisayar üzerinden ücretsiz programlar ile video düzenleme işlemleri bir hayli zor olabiliyor yada bir program kurma zorunluluğu bulunuyor. Bu yüzden programsız video düzenlemek için sizlere bazı online video düzenleme editörlerinden bahsedeceğiz. İnternet tarayıcınızdan ulaşabileceğiniz bu video düzenleme editörleri ile en basit işlerinizi kolay bir şekilde halledebileceksiniz. Herhangi bir program indirme zorunluluğu olmadan ücretsiz online video düzenleme listemize gelin geçelim.

Ücretsiz Online Video Düzenleme Siteleri

ShotClip

Video düzenleme işlerinden pek anlamayan ancak bu işe yeni girişmiş olan kullanıcılar için online bir şekilde düzenleyebilecekleri bir uygulama diyebiliriz. Bu website üzerinden videolarını düzenleyebildiğiniz gibi bulundurduğu mobil uygulama ile mobil üzerinden de düzenleme gerçekleştirebilirsiniz.

YouTube Editor

Google'ın dev video platformu YouTube üzerinden video izlemenin yanı sıra barındırdığı editör paneli ile videolarınızı düzenleyebilirsiniz. YouTube editör ile yapabileceğiniz başlıca içerikler ise şunlar: çoklu video dosyaları birleştirme, videoya müzik ekleme, video kırpmak, özel efekt ve bulanıklaştırma gibi özellikleri kullanabilirsiniz.

Kaltura

Açık kaynak video platformu olan bu site ile diğer sitelerin yanı sıra oldukça güzel bir müşteri desteği yer alıyor. Videolar üzerinden para kazanma ve video yayıncılığı hakkında bilgilerde veren bu platform ile ücretsiz bir deneme hesabı oluşturabilir ve video işlerinizde kullanabilirsiniz. Ancak sistemin gelişmiş yetenekleri ve özellikleri için ödeme yapmanız gerekmektedir.

VideoToolBox

Ücretsiz online video düzenleme uygulamalarından birisi olan bu site ile yükleme ve indirme işlemide gerçekleştirebiliyorsunuz. Videolarınıza filigram ekleyebildiğiniz gibi 600 mb'a kadar video yükleme işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Magisto

Kullanıcı arayüzü noktasında oldukça başarılı bir online video düzenleme editörü olan Magisto bu noktada ücretsiz olarak düzenleme imkanı sunabiliyor. Video kesme, videoya yazı ekleme, özel efektler ve birleştirme gibi çeşitli yetenekleri bu web site ile kullanabiliyorsunuz.

Loopster

Bilgisayar programlarında olduğu gibi gelişmiş özellikleri sunamasada bu ücretsiz online video düzenleme sitesi ile temel video işlerinizi halledebilirsiniz. Bu noktada videolarınızı kesebilir, ses dosyası ekleyebilir ve videolarınızda geçiş efektleri sağlayabilirsiniz.





PAYLAŞ