6 GB RAM'li Nokia 8.1 Geliyor! - Haberler - indir.com

6 GB RAM'li Nokia 8.1 Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 16:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia'nın yeni amiral gemisi olacak Nokia 8.1 için gelen son bilgilerde telefonun 6 GB RAM desteği sunacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Nokia 2018'in son çeyreği içerisinde yeni akıllı telefonu Nokia 8.1 için resmi bir duyuru yapmıştı. Yapılan bu duyuru ile birlikte telefona dair pek çok farklı detay netleşirken telefonun yeni bir versiyonunun daha satışa çıkarılacağı belirtildi. Yeni versiyonda en önemli fark ise telefonun 6 GB RAM desteği sunacak olması. Bu RAM desteği ile birlikte performansın artacak olması, telefon için beklentileri daha da artırırken cihazın Türkiye'de ne zaman satışta olacak merak ediliyor. 

Nokia 8.1 128 GB Modelin Çıkış Tarihi NetleştiNokia 8.1 128 GB Modelin Çıkış Tarihi Netleşti

Nokia 8 İçin Android Pie Müjdesi 

Nokia 8.1 teknik özellikleri neler?

Snapdragon 710 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB depolama birimi ile gelen telefon, bu özellikleriyle oldukça üst düzey seviyede bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Telefonun bugüne kadarki Türkiye ve Avrupa süreci ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Özellikle 6 GB RAM desteği bulunan versiyonunun Avrupa'daki pazarda yerini alması bekleniyor.

Avrupa sonrasında ise telefonun Türkiye pazarına giriş yapması bekleniyor. Fakat HMD Global tarafından bugüne kadar yapılan açıklamalarda hiçbir detay ve tarihin paylaşılmamış olması konu ile ilgili beklentileri arttırdığı gibi büyük bir soru işareti yarattı. Telefonun şu andaki satış fiyatı ise ortalama 400 Dolar. 

Nokia 8.1 tanıtıldı 


Ekrana Entegre Kameralı Nokia 8.1 Plus GeliyorEkrana Entegre Kameralı Nokia 8.1 Plus Geliyor

PAYLAŞ