6 GB RAM kullanan en iyi telefonlar - Haberler - indir.com

6 GB RAM kullanan en iyi telefonlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-12 20:05:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Bildiğiniz üzere iOS ve Android işletim sistemleri çeşitli farklılıklar içeriyor. Her iki işletim sistemi de kendine özel kullanım özelliklerine sahiptir. iOS işletim sistemine kıyasla optimize edilmesi çok daha zor olan bir işletim sistemi olan Android işletim sistemi oldukça fazla miktarda RAM'e ihtiyaç duyuyor. Bu anlamda değerlendirme yaptığımızda günümüzde üretilen akıllı cep telefonlardan birini satın alırken 4 GB RAM sınır olarak belirlenerek satın alma işlemleri gerçekleştirilebiliyor. 4 GB RAM'e sahip olan cep telefonları sınır olarak belirlenirken 6 GB RAM ise ideal seviye olarak belirleniyor. 6 GB RAM özelliğine sahip olan akıllı cep telefonları hakkında bilgi almak isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Galaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırmasıGalaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırması

Bildiğiniz Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, donanımsal olarak güçlü akıllı cihazlar üretmesi ile adından bolca söz ettiriyor. Şirketin en gözde cihazlarından biri olarak karşımıza çıkan Xiaomi Redmi Note 8 Pro, hem 6 GB RAM kapasitesi hem de 4500 mAh batarya kapasitesi ile kullanıcıların radarında yer alırken aynı zamanda oldukça güçlü bir çipsetle de karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda söz konusu bu akıllı cihaz 6.53 inç ekran özelliği ile geliyor ve en önemlisi de tüm bunlara rağmen cihaz fiyat olarak da oldukça uygundur. 

Xiaomi Mi 9T

Hem tasarımı hem de özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan bir diğer Xiaomi telefonu, Xiaomi Mi 9T. Şirket son zamanlarda ürettiği akıllı cep telefonları ile telefon dünyasında çok ciddi başarılar elde etmeye ve rakipleriniz kıskandırmaya başladı. Xiaomi Redmi Note 8 Pro tam anlamıyla rakipsiz ve kusursuz bir akıllı cep telefondur. Fakat cihazın eksiği olarak değerlendirilen bir durum var ki o da, cihazın çentiğidir. Mi 9T bu eksikliği ortadan kaldırmayı başarıyor. Şöyle ki ekranı Xiaomi Redmi Note 8 Pro'ya göre biraz daha küçük olsa da bataryası ve 6 GB RAM özelliği ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak bir cihaz ile karşı karşıyayız. 

OnePlus 7 Pro

Şirketin en pahalı akıllı cep telefonlarından biri olarak karşımıza çıkan OnePlus 7 Pro, Galaxy S10, Huawei P30 Pro ve Google Pixel 3 XL modelli akıllı cihazlar ile aynı fotoğraf kalitesine, pil ömrüne ve aynı zamanda ekstra özelliklere sahip olmayabilir fakat bu cihazda performans kalite dengesi ile dikkat çeken ürünlerden biridir. Aynı zamanda kullanışlı bir arayüze sahip olan cihaz kullanım kolaylığı açısından da kullanıcıların dikkatini çekiyor. Söz konusu bu telefon 6 GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile geliyor.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9, 6 GB RAM özelliği ile beraber gelen en iyi telefonlardan biridir. Gücünü Snapdragon 845 veya Exynos 9810 yonga setinden alan Samsung Galaxy Note 9 adlı akıllı cihaz, 18.5:9 en boy oranına sahip olup eğimli bir ekrana sahiptir. Cihaz S Pen özelliği de oldukça popüler olarak kullanılıyor. 


OnePlus 7 Pro'nun Lansman Tarihi Belli OlduOnePlus 7 Pro'nun Lansman Tarihi Belli Oldu
Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladıXiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı
Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ