5G'li MediaTek Helio M70 İşlemcisi Duyuruldu - Haberler - indir.com

5G'li MediaTek Helio M70 İşlemcisi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 ile beraber sadece akıllı telefon üreticileri değil mobil işlemci markalarından da yeni teknolojiler görmeye devam ediyoruz. Bu alanda öncü isimlerden olan Qualcomm, geçtiğimiz hafta içerisinden en yeni ve güçlü mobil işlemcisi olan Snapdragon 855’i resmi olarak duyurmuştu. Yeni işlemci sahip olduğu 5G desteği ile ön plana çıkmıştı. Şimdi ise bir başka mobil işlemci üreticisi olan MediaTek tarafından 5G teknolojisine sahip olan yeni MediaTek Helio M70 işlemci serisi duyuruldu. Helio M70 5G işlemcisi sahip olduğu yenilikçi bağlantı teknolojileri ile akıllı telefonlarda yüksek veri hızlarına erişebilen bir işlemci olacak. 2019’dan itibaren MediaTek mimarisi kullanan akıllı telefonlarda yer alacak olan bu yeni işlemci yeni yılla beraber 5G pazarına bir rekabet daha katmış olacak.

Qualcomm'un yeni işlemcisini kullanacak amiral gemileri

MediaTek Helio P22 İşlemci Seti DuyurulduMediaTek Helio P22 İşlemci Seti Duyuruldu

MediaTek Helio M70 5G Desteğe Sahip Olacak

Sahip olduğu yeni ağ teknolojisi ile Alt-6 Ghz spektrum bandında çalışacak olan bu işlemci bu sayede 2G/3G/4G/5G teknolojilerini destekleyecek olan multimode bir özelliğe sahip olacak. Yeni nesil bir modeme de sahip olacak olan bu işlemci bu sayede 5Gbps veri hızı ile 3GPP Rel-15’in yeni özellik ve desteğine uygun bir şekilde tasarlanmış durumda. 5G çift bağlantısı ve LTE özelliğini destekleyen multimode özelliği sayesinde 5G bağlantısının sağlıklı olmadığı alanlarda 4G, 3G ve 2G bağlantı hızlarına geçiş yapabilecek. Bu sayede MediaTek işlemcisine sahip en yeni teknolojili cihazlar sahip olduğu esneklik ile bir avantaj sağlayacak.

Ayrıca Helio M70 işlemcisi sahip olduğu yenilikler ile yüksek bir enerji verimliliğine sahip olacak. Şirket bu konuda şu sözleri dile getiriyor; “5G baseband uyumlu ilk yonga seti Helio M70’in ticarileşmesi, tüketicilerin eksiksiz bir 5G deneyimi yaşama şansı etmesi anlamına geliyor. 5G ve yapay zeka, gelecekte de endüstrinin büyüme motorları olmaya devam edecek. Mobil telefonlar ve akıllı yaşam cihazları, tüketicilere benzersiz deneyimler sunacak”


Yeni oyun bilgisayarı Acer Predator Helios 500 tanıtıldıYeni oyun bilgisayarı Acer Predator Helios 500 tanıtıldı
Yerli kaynaklarla üretilen ilk helikopter havalandı!Yerli kaynaklarla üretilen ilk helikopter havalandı!
Gelişmiş Yapay Zekalı Helio P70 DuyurulduGelişmiş Yapay Zekalı Helio P70 Duyuruldu

PAYLAŞ