5G'li Galaxy S10'un adı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

5G'li Galaxy S10'un adı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 15:55:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şunu herkes çok iyi biliyor ki Samsung Galaxy S10 ve Samsung Galaxy S10 Plus’ın akıllı telefon pazarı devinin Samsung’un S serisinin en iyi telefonları olacağını biliyoruz. Fakat bugüne kadar emin olmadığımız şey, daha sonra gelecek 4. modelin adı olduğunu söyleyelim. Yeni aldığımız bilgilere göre bahsettiğimiz bu telefonun adı, Samsung Galaxy S10 X olacak.

ETNews tarafından yapılan bir habere göre “X” harfi, gerek Galaxy serisinin onuncu yılını, gerekse telefonun serinin onuncusu olduğunu anlatıyor. Fakat şu da bir gerçek ki kulağa biraz saçma geliyor. Nedeni ise S10 zaten cihazın onuncu telefon olduğunu kendisi anlatıyor. Tüm bunların dışında X’in “eXperience” olduğu gibi eXpasion anlamına geldiğinin altını çizmek istiyorum. Yayınlanan rapora göre Samsung galaxy S10 X, Güney Kore’de 2019’un Mart ayında satışa sunulacak. Yayınlanan bu rapor gel görelim ki diğer bölgeler hakkında bize bir bilgi sunmuyor.

Samsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile GelebilirSamsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile Gelebilir

Yeni, Galaxy S10 ailesinin ekran boyutları belli oldu 

Samsung Galaxy S10, yapay zeka desteği sunuyor

Akıllı telefon pazarının devleri arasında yer alan Samsung’un çıkarmış olduğu Galaxy S10 X’in en önemli özelliği 5G teknolojisinin olacağı deniliyor. Fakat yayınlanan rapora göre ürün, 6,7 inç Super AMOLED ekran, 4 lense sahip olan arka kamera, çift lense sahip ön kamera, 5 bin mAh pil, 1 TB depolama alanı ve son olarak 10 GB’tan fazla RAM olarak karşımıza çıkıyor. Fakat bu özellikleri daha önceden defalarca kez duydunuz. Yayınlanan rapor, yapay zeka desteği sunan bir işlevden de bahsediliyor. Bu işlev, ayarlarınızı akıllı telefonu nasıl kullandığınıza bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Buda bize bütün Samsung Galaxy S10 modellerinin bir gizli silahı olabileceğini göstermiş oluyor.


Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı
Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri belli oldu!Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri belli oldu!
Samsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana ÇıkacakSamsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana Çıkacak

PAYLAŞ