5G yarışına ZTE’den Axon 10 Pro modeli geldi - Haberler - indir.com

5G yarışına ZTE’den Axon 10 Pro modeli geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 14:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

5G teknolojisi kullanımı yavaş yavaş hazır hale gelirken markalar da yeni modelleri ile bu değişime ayak uydurmaya başlıyor. Yeni model ZTE’den geldi. ,

Mobil Dünya Kongresi 2019 yılında 5G şovuna da sahne oluyor. 5G desteği sağlayan telefonların ilk örnekleri kongre dahilinde tanıtılırken, geçtiğimiz günlerde ZTE’den de bir model 5G’li telefonlar listesine eklendi. Axon 10 Pro adı verilen yeni modeli ile 5G yarışına dahil olan ZTE, yeni modelinde yer verdiği özelliklerle de oldukça dikkat çekti. Avrupa ve Çin bölgesinde satışa sunulacak telefon, yüksek hızlı internet desteği ile birlikte yüksek performans sunabilecek donanımlara sahip. 

10 GB RAM'li ZTE Nubia Red Magic Avrupa'da Sunuluyor10 GB RAM'li ZTE Nubia Red Magic Avrupa'da Sunuluyor

ZTE, Axon 9 Pro'yu duyurdu 

Axon 9 Pro'nun usta versiyonu

Axon 10 Pro 5G,2018 yılında piyasaya sunulan 9 Pro modelinin bir üst versiyonu olmasına rağmen çok daha gelişmiş durumda. Bazı özelliklerini iPhone X’den aldığı tahmin edilen Axon 10 Pro, küçük çentiği ile dikkat çekiyor. Bir önceki modelinde parmak izi tarayıcısı arka bölümde bulunmasına rağmen yeni modelde ekran altında yer alan parmak izi tarayıcısı kullanımda da büyük bir kolaylık sağlıyor.

Kamera konusunda da yine değişiklikler yapılmış. Bir önceki versiyonda 2 arka kamera yer alırken yeni versiyon ile birlikte kamera sayısı 3'e çıkmış durumda. Üstelik bu kameralara geniş açılı ve ultra geniş açılı destek sağlayacak lensler de eklenmiş. Tanıtımı yapılmış olmasına karşın telefonun tüm donanımları ile ilgili teknik detaylar paylaşılmış değil. Fakat elde edilen bilgilere göre telefonda yer alan özellikler şöyle; Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı, 6.47 inç büyüklüğünde AMOLED ekran 2340 x 1080 piksel çözünürlük.

İki yeni model daha geldi

ZTE, Mobil Dünya Kongresi'nde iki farklı model daha tanıttı. Blade V 10 ve Blade V 10 Vita adı verilen yeni modeller, yine markanın yeni dönemdeki kozları olacak.

Blade V10’da neler var?

Yapılan tanıtımlarda telefon ile ilgili teknik detaylara yer verildi. Blade V 10 modelinde 8 çekirdekli bir işlemcinin yer alması yüksek performans adına büyük bir avantaj sağlarken ekran 2280 x 1080 piksel çözünürlük destekliyor. 6 inç büyüklüğündeki ekranda yüksek çözünürlük ile birlikte grafikler oldukça etkileyici durumda.

Su damlası çentiği ise tasarıma farklı bir hava katmış. 32 megapiksel çözünürlüklü ön kamerası ile yüksek kalitede fotoğraflar almanın mümkün olduğu cihazda kulaklık girişi mevcut durumda. Pil kapasitesi ise 3200 mAh. Android işletim sistemi olarak 9. versiyonu tercih eden ZTE böylece en iyi Android deneyimini sunabilecek bir telefon yaratmış durumda. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ve 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı mevcut olan telefon Mart ayı itibariyle raflarda olacak. İlk satış bölgesi ise Avrupa ve Çin.

ZTE Blade V10 vita

Blade V 10 Vita modelinde ise yine sekiz çekirdekli 1.8 gHz işlemci kullanılıyor. 1520 x 720 piksel çözünürlüğü ile destek sağlayacak olan telefon Android 9 Pie işletim sistemini kullanacak.

ZTE Axon 10 Pro 5G, tüm bu modeller arasında en dikkat çeken cihaz olurken telefon için tanıtım yapılmış olmasına karşın satış tarihi açıklanmamış durumda. 

Tasarımıyla büyülüyen ZTE Nubia Z18 Tanıtıldı


Trump'tan, Huawei ve ZTE yasağı gelebilirTrump'tan, Huawei ve ZTE yasağı gelebilir

PAYLAŞ