5G ile 1 GB UHD Video 3 Saniyede İnecek - Haberler - indir.com

5G ile 1 GB UHD Video 3 Saniyede İnecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 14:06:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çin’in yükselen yıldızı Huawei’nin ilk defa Mobil Dünya Kongresi kapsamında 5G terminali bulunan bir alanda 5G DIS iç mekan kapsama ağını gerçekleştirdi. 4T4R teknolojisinin kullanıldığı bu alandaki canlı sonuçlarda ise C bandında 100 MHz bant genişliğinde tam 1 Gbps’in üzerinde bir bağlantı hızına erişildi. Daha çok istasyon, havaalanı, alışveriş merkezleri, kampüs ve metro gibi önemli ve kamu alanı bölgelerindeki 5G kullanım senaryosunun oldukça etkili olması bekleniyor. Çin’de yer alan Şangay Hongqiao Tren istasyonu gibi birçok kullanım alanı ile 5G deneyiminin operatörler tarafından geniş çapta etki sağlaması hedefliyor.

5G ile 3 Saniyede 1 GB UHD Video İndirmesi Sağlanabiliyor

Casuslukla Suçlanan Huawei, Açık Bir Mektupla İddiaları YalanladıCasuslukla Suçlanan Huawei, Açık Bir Mektupla İddiaları Yalanladı

Resmi olarak tanıtılan ve ticari terminal olan 5G CPE Pro, ağ kablolarına ihtiyaç duymadan kullanıcıların fiber seviyesinde kablosuz geniş bant desteğine sahip olması sağlanacak. Huawei 5G CPE Pro ile 3 saniyede 1 GB ultra HD film indirmek için 3.2 Gbps’e kadar test hızı sunulabiliyor. Diğer yandan ev yaşamının tadı için Huawei HiLink protokolü destekleyen akıllı ev ürünleri ile kolay bir şekilde ağa bağlanmak mümkün oluyor. Bu söz konusu 5G teknolojileri ile alakalı Huawei Dijital İç Mekan Sistem Başkanı Ritchie Peng şu sözleri dile getiriyor:

Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı

“Huawei olarak operatörlerin 5G ağlarını hızlı ve verimli bir şekilde kurmalarına yardımcı olacak en iyi ürünleri ve çözümleri sunuyoruz. Ticari alanlar için önde gelen 5G iç mekan kapsama ürünü olan Huawei 5G LampSite Pro, Çin’de birçok farklı kullanım senaryosunda konumlandırıldı. Huawei olarak 2019 Mobil Dünya Kongresi (MWC) sırasında, 1 Gbps’den daha yüksek bir oran sağlamak için en yeni 5G CPE Pro terminalini kullandık. Huawei olarak 5G teknolojilerine yatırım yapmaya devam edeceğiz.”


Huawei'den Samsung'un katlanabilir telefonunu kütük gibi buldu!Huawei'den Samsung'un katlanabilir telefonunu kütük gibi buldu!
Huawei Mate X “En İyi Bağlı Mobil Cihaz” ödülü aldı!Huawei Mate X “En İyi Bağlı Mobil Cihaz” ödülü aldı!

PAYLAŞ