5G destekli yeni katlanabilir akıllı telefon Samsung Galaxy W21'in detayları ortaya çıktı - Haberler - indir.com

5G destekli yeni katlanabilir akıllı telefon Samsung Galaxy W21'in detayları ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-28 23:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy W21 5G, Wi-Fi Alliance Sertifikası alınca ortaya çıktı. Şirketin önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması beklenen bu yeni katlanabilir akıllı telefon Galaxy W21 5G, WiFi Alliance sertifikası ile karşımıza çıkıyor. Sertifika listelenmesi, cihazda bulunacak olan bazı özellikleri de ortaya çıkarmış oldu. Geçtiğimiz yılın belki de en çok konuşulan akıllı telefon teknolojisi katlanabilir cihazlar oldu. Baktığımız zaman Samsung, Galaxy Fold modeli ile başlatmış olduğu katlanabilir akıllı telefon serisini Galaxy W20, Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold 2 modelleri ile devam ettirmiş ve pazarda iddialı olduğunu bir kez daha göstermişti.

Katlanabilir cihazların geleceğini gören şirket bu alandaki çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni bir katlanabilir akıllı telefon daha tanıtmayı planlayan Samsung’ın geçtiğimiz yılki Galaxy W20 5G modelinin yerini alacak olan Galaxy W21 5G hakkında ilk detaylar karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy F serisi, kamera odaklı olacak!Samsung Galaxy F serisi, kamera odaklı olacak!

Samsung Galaxy W21 5G sertifikasyon detayları belli oldu

Hakkında birçok duyum olan Galaxy W21 5G, bugün “SM-W2021” model numarası ile Wi-Fi Alliance sertifikası aldı. Sertifikaya göre bu yeni telefon hem 5 GHz hem de 2.4 GHz ağları destekleyen çift bant özelliğine sahip olacak. Bununla beraber cihazın aygıt yazılım sürümünün W2021.011 olarak desteklendiği gözüken listede cihazın işletim sistemi olarak ise Android 10 kullanacağı bilgisi yer alıyor. Son olarak listede gösterilen bir diğer özelliğe göre Wi-Fi 6 ağ desteği ve W-Fi Direct destekleri de bulunuyor.

Cihazın donanım özelliklerine gelecek olursak Samsung Galaxy W20 5G modelinde 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama olduğu gözüküyor. İşlemci gücü noktasında Snapdragon 855+ modeli yer alıyor. Bu noktada özellikle batarya ve kamera noktasında yeni işlemci ile beraber iyileştirmeler ve yenilikler olması bekleniyor.


Samsung Galaxy S21 özellikleri Geekbench’te ortaya çıktıSamsung Galaxy S21 özellikleri Geekbench’te ortaya çıktı
Tanıtımı yapılan Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ