5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi - Haberler - indir.com

5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-31 11:59:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi, bildiğiniz üzere bu yılın adeta parlayan şirketleri arasında. Fiyat performans kalitesi ile tüketicinin beğenisini kazanmayı başaran Xiaomi, oyuncuları da düşünerek onlar için özel bir telefon geliştirmişti. Oyunculara yönelik üretilen Black Shark ailesine yeni bir model daha ekleniyor. Black Shark 3 5G şeklinde olması beklenen bu cihazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Konu ile ilgili Çinli kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Xiaomi'nin oyuncular için özel olarak ürettiği telefon serisi Black Shark'ın yeni üyesi onaydan geçmiş gözüküyor. Söz konusu bu oyun telefonunun Black Shark 3 5G şeklinde adlandırılması bekleniyor. 

Şirket, oyuncular için özel olarak tasarladığı Black Shark ile ilgili bilgileri uzun bir süredir saklıyordu. Fakat elde edilen bilgilere göre Black Shark 3 artık adım adım kendini göstermeye başladı. Çin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onay alan SHARK KLE-A0 kod adlı cihazın Black Shark 3 5G adlı akıllı cep telefonu olma ihtimalinin son derece yüksek olduğu düşünülüyor. 

Xiaomi Black Shark 2'nin Özellik ve Fiyat İncelemesiXiaomi Black Shark 2'nin Özellik ve Fiyat İncelemesi

2020'nin ilk yarısında gelebilir

Black Shark serisinin yeni üyesi ve oyuncular için yeni bir oyuncu telefonu olan Black Shark 3 5G hakkında çok fazla bilgi olmasa da gelecek günlerde konu ile ilgili daha detaylı bilgi elde edeceğiz. Konu ile ilgili daha önce Black Shark'ın kurucusu ve aynı zamanda CEO'su Wu Shimin, şirketin ilk 5G cep telefonunu zaten prototip haline getirdiklerini ve şu anda piyasaya sürme aşamasında olduğunun altını çizdi. Gelecek yıl resmi olarak raflarda yerini alması beklenen Black Shark 5G adlı cihazın tasarımı ve teknik özellikleri ile ilgili henüz bilgi verilmiş değildir. Black Shark hakkında bilinen ve kesin bilgi olan tek şey cihazın 5G destekli olacağıdır. Cihaz hakkında bundan başka kesin bir bilgi verilmemiştir. 

Black Shark serisinin en sonki akıllı cep telefonu, Qualcomm Snapdragon 855+ işlemci sisteminden güç alırken 6.39 inç ekran özelliği ile karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra cihazda 4000 mAh pil, 27W hızlı şarj ve UFS 3.0 depolama alanı da vardır. Bu özelliklere sahip olan cihaz Black Shark 2 Pro adlı modeldir. Gelecek yıl sunulacak olan yeni telefonun ise oyuncular tarafından beğeni toplayacağı düşünülüyor. 

 


Xiaomi yeni Black Shark telefonunu duyurduXiaomi yeni Black Shark telefonunu duyurdu
Xiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıXiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı

PAYLAŞ