5G Desteği ile Moto Z3 duyuruldu! - Haberler - indir.com

5G Desteği ile Moto Z3 duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-03 10:32:11
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Motorola'nın yeni amiral gemisi olacak olan Moto Z3, 5G teknolojisiyle tanıtıldı. Dünyanın ilk 5G destekli akıllı telefonu olacak. Birleşik devletler menşeili Motorola yeni amiral gemisini tanıttı. Moto Z3, 5G Bağlantı desteğiyle birlikte tanıtılırken dünyanın ilk 5G destekli telefonu olma özelliği taşıyor. Hem tasarımı hem de performansı oldukça iyi gözüken bu cihaz Motorola'yı tekrar piyasaya sokabilir.

Dünyanın ilk 5G destekli telefonu

Motorola Z3'ün tüm özellikleri açıklanırken dünyanın ilk 5G Bağlantı destekli telefonu olabilir. İşte Motorola Z3'ün özellikleri. 6 inçlik bir ekrana sahip olacak olan cihaz karşımıza Full HD+ Super AMOLED ekran ile karşımıza çıkıyor. Telefon gücünü Snapdragon 835 işlemcisinden alıyor. 4GB RAM kapasitesine sahip. Arka tarafında ise 12 MP'lik iki adet kamera bulunuyor. Motorola Z3, Cinemagraphs ve Google Lens yapay zekalarını telefonun özelliklerine katmış durumda. Arka panelinin cam olmasından dolayı biraz sıkıntıya düşecek olan cihaz yere düştüğünde arka paneli tamamen kırılabilir. Fakat camın markası Corning Gorill Glass olduğundan dolayı güvenimiz tazeleniyor. Çerçeveeye monte edilen bir parmak izi okuyucusuna sahip olan cihaz 5G ile karşımıza çıkabilir.

Moto Z3 Teknik Özellikleri

  • Ram: 4GB
  • Depolama kapasitesi: 64GB
  • MicroSD Kart Desteği: Var
  • Ekran: 6 inç Full HD+ Super AMOLED
  • Arka kamera: 2 adet 12MP
  • Ön kamera: 8MP 2.0 diyaframlı
  • Batarya: 3000mAh Turbocharging
  • Bağlantı: 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 5 LE, GPS, NFC, USB Type-C

Seramik renk seçeneğiyle satışa çıkacak olan Motorola Z3, 2400₺ liradan satışa çıkabilir. Tabi bu fiyat ülkemizdeki vergilere dahil değil. Doların yüksek olması ve vergilerden dolayı telefonun fiyatı ne kadar olur bilemiyoruz fakat fiyat konusunda diğer telefonlardan biraz daha düşük olabilir. Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı tam olarak belli değil. Fakat telefon son teknolojik ürünlere sahip olup denemeler bittikten sonra dünyada ki ilk 5G bağlantı destekli akıllı telefon olabilir. Telefonun ne zaman ortaya çıkacağını açıklamayan şirket tekrardan telefon piyasasına atılabilir. Bu telefonla belki de dünya devi telefon üreticilerine kafa tutabilir.





PAYLAŞ