57 TL'lik oyun kısa bir süreliğine Steam'de ücretsiz - Haberler - indir.com

57 TL'lik oyun kısa bir süreliğine Steam'de ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-09 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Humble Bundle, Steam üzerinde 57 TL satış fiyatına sahip olan Seven: Enhanced Edition adlı bir oyunu bir süre için ücretsiz yaptı. 9 Aralık bugün sonlanacak olan bu kampanya içerisinde ücretsiz olarak sunulacak olan oyun, etkileyici bir açık dünya RPG oyun deneyimi sunuyor. Oyunda ise bir hırsızı yönlendiriyorsunuz. Hundle Bundle adlı oyun platformu, bugüne kadar yaptığı ücretsiz oyun kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Oyun platformu şimdi ise en iyi kampanyalarından bir tanesini gerçekleştiriyor. Steam’de 57 TL karşılığında satın alınabilen Seven: Enhanced Edition oyununu kısa bir süre için bedava yaptı. Oyuncuların severek oynadıkları bu oyun eleştirmenler tarafından yüksek not almasıyla dikkat çekiyor.

Seven: Enhanced Edition, Aralık 2017 tarihinde piyasaya sürülmüş açık dünya RPG oyun olarak yer alıyor. Nitekim iyi grafiklere sahip olan bu oyun, oynayış noktasında da kendine hayran bıraktıracak bir deneyim sunmayı hedefliyor. Söz konusu oyun artık Hundle Bundle ile ücretsiz olarak indirilebilir olurken, bu kampanya için Humble Bundle hesabı haricinde GOG hesabına da sahip olmanız gerekiyor.

Steam'da oyun oynayarak para kazanma yöntemleriSteam'da oyun oynayarak para kazanma yöntemleri

Seven: Enhanced Edition ücretsiz olarak yayınlandı

Seven: Enhanced Edition oyununda Teriel adlı bir karakteri yönlendiriyorsunuz. Hırsızlık noktasında ustalaşmış olan bu karakter, oldukça tehlikeli bir adaya düşüyor. Oyunun esas amacı olarak ise adada üstlenilen tüm görevlerini yerine getirmeniz gerekiyor. Kendine has bir yapıya sahip olan oyun, görevleri ve genel seviyesi ile oyuncuların beğenebileceği bir yapıda geliyor. Humble Bundle kapsamında kısa süre ücretsiz olan oyunun sistem gereksinimleri tarafında 8 GB RAM ihtiyacı dikkat çekiyor. Core i7 işlemci ile GTX 970 ve benzeri seviyede bir ekran kartı istiyor. Depolama tarafında ise 10 GB bir yer gerekiyor.

  • İlk etapta Humble Bundle üzerinden oyunun sayfasına erişin.
  • Hesabınıza giriş yapın ve “Get the Game” sonra ise Get in Now butonuna basın. Gelen ekranda onaylamayı gerçekleştirin ve oyuna ait kod e-posta adresinize gönderilecektir.
  • E-posta içindeki Redeem Now butonuna basın.
  • Gelen sayfada aşağıda yer alan “Radeem to GOG Account” yazısına tıklayın ve oyun için GOG aktifleştirme bölümü karşınıza gelecektir.
  • Yönlendirileceğiniz sayfada GOG hesabınıza giriş yapın.
  • İstenir ise onay verin ve GOG kütüphanenizden oyunu indirebilirsiniz.



Steam'de Black Firday indirimleri başladıSteam'de Black Firday indirimleri başladı
Steam Ödülleri başladıSteam Ödülleri başladı

PAYLAŞ