500 milyon satışa özel  PlayStation 4 Pro sürümü geliyor - Haberler - indir.com

500 milyon satışa özel  PlayStation 4 Pro sürümü geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 11:17:33
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Sony tarafından 500 milyon satan PlayStation için özel PlayStation 4 Pro sürümü çıkarılıyor. İşte detaylar.

Sektörde 24 yıldan beri var olan Sony, PlayStation için yakaladığı 500 milyon satış için özel bir sürüm çıkarmaya karar verdi. 24 yılık süre içerisinde yakalanan bu yüksek satış rakamlarını yeni bir PlayStation versiyonu ile kutlamak isteyen marka, PlayStation 4 Pro sürümü için özel bir versiyon üzerinmde çalışıyor.

PlayStation 4 ne kadar satıldı?PlayStation 4 ne kadar satıldı?

Playstation 4 İçin En İyi Korku Oyunları (Muhteşem Seri)

525 milyon 300 bin sattı

İlk çıkan PlayStation modelinden günümüze kadar 24 yıl içerisinde 525 milyon 300 bin adet satışı gerçekleştirilen PlayStation, oyuncuların en çok sevdiği konsollardan birisi haline geldi. Dönem dönem tartışmaların odağında da olsa genel anlamda başarılı bir 24 yıl geçiren Sony, bu başarısını kullanıcıara sunacağı özel bir model ile kutlayacak. PlayStation 4 Pro özel sürümü ile gelecek Sony, bu cihazıyla da yine bir yandan satış rakamlarını arttırmaya devam edecek.

PlayStation 4 Satışlarda Xbox One'a Fark Atıyor

Özel bir versiyon olacak

Bugünün önemli gelişmelerinden birisi olan PlayStation 4 Pro sürümü için 500 Million Limited Edition PS4 Pro ismini kullanmayı tercih eden Sony, mavi tasraımı ile dikkat çekiyor. Saydam tasarımı sayesinde şeffaf bir görünümün de sağlandığı cihaz, tasarımı ile şu anda dikkat çekmeyi başarmış durumda. PlayStation 4 Pro versiyonuna göre farklı olacak 500 Million Limited Edition PS4 Pro, DualShock 4 ve PlayStation kamera destekleycek.

2 TB hafıza!

Yeni cihazda etkileyici en önemli özellik ise 2 TB’lik hafıza alanına yer verilmesi. Cihazın 50 bin adet özel üretimle sınırlandırılması bekleniyor. Açıklamara göre PlayStation 4 Pro özel sürümü için belirlenen etiket fiyatı ise 499 Dolar.


İlgili uygulamalar
PlayStation 4 Satışlarda Xbox One'a Fark AtıyorPlayStation 4 Satışlarda Xbox One'a Fark Atıyor
Playstation 4 İçin En İyi Korku Oyunları ( Muhteşem Seri)Playstation 4 İçin En İyi Korku Oyunları ( Muhteşem Seri)

PlayStation 4 Camera Tanıtım Videosu


PAYLAŞ