50 GB Depolama Alanı Sağlayan MEGA Şimdi iOS' da - Haberler - indir.com

50 GB Depolama Alanı Sağlayan MEGA Şimdi iOS' da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dosya yükleme sitesi Megaupload' ın kurucusu Kim Dotcom tarafından geliştirilen yeni nesil bulut depolama servisi MEGA' nın resmi iPhone uygulaması App Store' da yayınlandı.

Yaklaşık olarak 4 ay önce Android uygulaması yayınlanan Mega, bugünden itibaren iPhone akıllı telefonlarda kullanılabilecek. iOS 7 ile uyumlu bir şekilde tasarlanan uygulama ayrıca desteklediği uzantılar ile ilgili de ön izleme desteğini kullanıcılarına sunuyor. Daha evvelden yayınlanan Android için MEGA uygulaması ile pek çok özelliği yapısında bulunduran uygulama, kullanıcılarına MEGA hesaplarında bulunan dosyalara ulaşma ve düzenleme yapabilme imkanı sunmaktadır.

Uygulamanın desteklediği döküman ve dosya formatları için ön izleme yapabilme özelliğini de sunan uygulamada ayrıca akış desteği, yüklenen dosya veya klasörleri paylaşabilme, çoklu dil desteği gibi özellikleri de bulabilirsiniz. MEGA' nın en dikkat çekici özelliklerinden birisi olan Fotoğraf senkronizasyonu sayesinde ise cihazınızın kamerasını kullanarak çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videoları otomatik olarak MEGA hesabınıza depolayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde masaüstü yazılımını da yayınlayacak olan MEGA' nın Türkçe dil desteğine sahip olan yeni iPhone uygulamasını cihazınıza yüklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Notu: Yeni nesil MEGA bulut depolama servisi yeni kayıt olan kullanıcılara ücretsiz olarak 50 GB' lık depolama alanı sağlamaktadır.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ