5 yeni iPhone geliyor! - Haberler - indir.com

5 yeni iPhone geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-06 08:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple'ın en iyi analistlerinden bir olan Ming-Chi Kuo, 2020 yılı içerisinde tanıtılacak olan iPhone modelleri hakkında açıklamada bulundu. Heyecanla beklenen yeni modeller hakkında güncel bilgiler haberimizde.Oldukça sağlam bir kaynak olan Ming-Chi Kuo tarafından tarafından yapılan değerlendirmeye göre gelecek yıl daha önce de söylendiği gibi tam olarak beş adet yeni iPhone modeli ile karşılaşacağız. Bu aşamada karşımıza ilk olarak iPhone SE 2 çıkıyor. 4,7 inç ekran özelliğine sahip olacağı düşünülen modelin uygun fiyatlı olarak sunulması Apple'ın satış oranlarının artması adına oldukça büyük bir önem taşıyor. Diğer iPhone modelleri için yılın ilerleyen aylarını beklememiz gerekecek. Çünkü elde edilen bilgilere göre diğer yeni iPhone modellerini ancak Eylül ayı içerisinde göreceğiz. 

Daha önceden de gündem de yer alan bilgiler ile yeni bilgiler harmanladığımız zaman serinin en alt kısmında kalan iPhone 12, 5,4 inç OLED ekran özelliğine, çift arka kameraya sahip ve cihaz 699 dolar başlangıç fiyatına sahiptir. iPhone 12 Max modeli ise, 6,1 inç OLED ekran, çift arka kamera özellikleri ile beraber 799 dolar başlangıç fiyatıyla raflarda yerini alıyor. 

Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!

Cihazların Pro kısmını değerlendirmek gerekirse, iPhone 12 Pro adlı cihazın 6,1 inç 120 Hz OLED ekran, üçlü arka kamera, 3D ToF sensör özellikleri var. iPhone 12 Pro'nun etiketinde ise 999 dolar başlangıç fiyatını görüyoruz. Serinin en sonu, iPhone 12 Max ise 6,7 inç 120 Hz OLED ekran, üçlü arka kamera, 3D ToF sensör özellikleri ile beraber 1.099 dolar başlangıç fiyatı ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Şimdiden heyecanlandıran modeller, 5G dünyasına giriş yaparak Qualcoom X55 modem ile dahili oluyor. Cihazların tasaırımı konusunda pek de bir değişiklik söz konusu olmayacak gibi. Sadece çentik kısmının biraz daha ufak olması bekleniyor. 

iPhone ailesi her geçen gün büyüyor

Elde edilen bilgilere göre Apple'ın 2021 yılında çok daha farklı planları olduğu söyleniyor. Dev teknoloji şirketi daha şimdiden 2021 yılında iki farklı iPhone lansmanı yapmayı planlıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda şirketin, Samsung ve Huawei gibi yine dev teknoloji şirketlerinin "yılda iki kere amiral gemisi" stratejisini takip edecek gibi gözüküyor. Geldiğimiz noktada telefon sayılarını düşündüğümüzde yılın ilk yarısı iki telefonun ikinci yarısında ise diğer iki telefon şeklindeki yeni düşünce Apple için farklı bir düşünce olarak karşımıza çıkıyor. Her geçen gün daha da büyük kitlelere hitap etmeyi başaran Apple, yüksek fiyatlı satışlarına rağmen sadık kullanıcılarını kaybetmeden gelişim göstermeye devam ediyor. 

 


Apple, iPhone üretimini Çin'den kaydırıyorApple, iPhone üretimini Çin'den kaydırıyor
Migros'un 5.999 TL'lik iPhone 11 kampanyası büyük tepki çektiMigros'un 5.999 TL'lik iPhone 11 kampanyası büyük tepki çekti
iPhone 11 Pro kapatılmasına rağmen konum takibine devam ediyor!iPhone 11 Pro kapatılmasına rağmen konum takibine devam ediyor!

PAYLAŞ