5 kötü alternatif tarihli oyun - Haberler - indir.com

5 kötü alternatif tarihli oyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-14 18:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

İnsanlar için oyun içerikleri önem taşımakla birlikte tarihi oyunların rağbet görüldüğü bir kullanıcı kitlesi var. Tarihi keşfetmek için konularına bakıp oyunlar seçiliyor. Ancak bazı tarihi olaylar kesinlik kazanılmaksızın kullanıcıya farklı yansıtılıyor. Kesin olan tarihi olaylar ise sistemciler tarafından farklı bir algı oluşturuyor. Bu durumun fark edilmesi birçok yorumcunun da tepki vermesine sebep oldu. Tarihi olayların değiştirilmesi oyunların içeriğinin de yanlış ve kötü olmasına olanak doğurdu. Bu oyunlardan bahsedilecek olursa ilk olarak göze çarpan oyun BioShock.

BioShock

Xbox Live Gold, Eylül ayı oyunları açıklandıXbox Live Gold, Eylül ayı oyunları açıklandı

Oyunda Andrew Ryan adlı bir iş adamının 1940 yılında su altı şehri kurduğu konu oldu. Ancak böyle bir olayın tarihte olmadığı biliniyor. İnsan DNA'sının birbirleriyle birleştirilmesi ile ortaya süper bir gücün çıkmasına değinilse de böyle bir durumun yaşanmadığı görülüyor.

Prey

1960'lı yıllarda Başkan John uzay programını geliştirerek uzaya bir astronot çıkmasını planlamış bu sürecinde 10 yıl sonra olacağını söylemiş. Ancak 1963 de Başkan suikaste uğrayarak bu planı gerçekleştiremiyor. Şimdiler de bu sözü NASA yerine getirdi. Bu konuların oyunda yer alması ile Başkan John suikastten canlı kurtuluyor. ABD daha sonra Sovyetler Birliği uydusu vasıtasıyla görüntülenen uzaylı ırkını buluyor. Gerçekte ise böyle bir durum yaşanmıyor.

Wolfenstein 2: The New Colossus

Nazilerin 2. Dünya savaşını kazanmasını konu alan oyun, Nazilere karşı B. J Blazkowicz adındaki kişinin mücadele vererek , oyunun kanlı bir sonla bitmesine yer veriyor.

Fallout

Oyunda 2077 yılında çıkan bir savaş ve bu savaşın insanlığı karanlık bir çağa götürmesi konu ediniliyor.

Çernobil Nükleer Santrali'nin dördüncüsünün patlamasıyla birlikte, santralin çevresi karantina altına alınıp deneyler yapılmaya başlanır. Deneylerde yapılan bir hata, karantina bölgesinde çeşitli anomalileri ve "artifact"leri oluşturur.


Son günlerde sevilerek oynanan 15 iOS oyunuSon günlerde sevilerek oynanan 15 iOS oyunu
Razer, oyuncular için yeni ürünlerini duyurduRazer, oyuncular için yeni ürünlerini duyurdu
Razer'ın yeni oyun telefonu geliyorRazer'ın yeni oyun telefonu geliyor

PAYLAŞ