5 Kameralı Nokia 9 PureView Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

5 Kameralı Nokia 9 PureView Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-01 18:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Telefon üreticisi HDM Global’ın yeni Nokia 9 PureView modeli hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Tam 5 arka kamerası ile ön plana çıkacak olan Nokia’nın bu yeni amiral gemisi modeline ait yeni bir video ortaya çıktı. Ocak aynın son haftası ile beraber resmi olarak duyurulması beklenilen söz konusu bu model hakkında bir süredir sızıntılar gelmeye devam ediyor. Arka yüzeyde sahip olacak 5 arka kamerası ile dikkat çekecek olan Nokia 9 PureView cihazına ait olduğu söylenen yeni bir video ortaya çıktı. Yeni model için hazırlıkların neredeyse tamamlandığı ve yakın zamanda cihazın lanse edileceği ifade ediliyor. Gelin şimdi Nokia 9 PureView neler sunacak detaylıca bakalım.

Nokia 9 PuewView Detayları

5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı

Birçok teknik özelliği ile şuan için bulunan Nokia 8 Sirocco cihazına benzeyen bu yeni Nokia 9 PuewView modeli arka yüzeyde sahip olacağı 5 kamerası ile öne çıkan bir model olacak. İşlemci gücü tarafında Snapdragon 845’den gücünü alacak olan cihazın 5.99 inçlik 1440 x 2560 piksellik 2K bir ekran çözünürlüğü olması bekleniyor. HDR 10 destekli olacak PureDisplay Quah HD OLED ekranlı bu cihazın parmak izi okuyucusu da yine ekrana entegre olarak karşımıza çıkacak. Nokia’nın bu yeni cihazı hakkında henüz fazla bir detay belli olmazken, 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi gibi özellikleri cihazda görebiliriz.

Nokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

4150 mAH’lik bir batarya kapasitesine sahip olacak olan cihaz kutu içerisinden Android 9 Pie işletim sistemi ile çıkacak. Arka kamerada oldukça iddialı olacak bu yeni modelin çok yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Bakalım Nokia beklenen yükselişi bu modeliyle sergileyecek mi göreceğiz.  


Nokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli OlduNokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli Oldu
5 Kameralı Nokia 9 Kılıfları Ortaya Çıktı5 Kameralı Nokia 9 Kılıfları Ortaya Çıktı
Nokia 9, Snapdragon 845 ile GelebilirNokia 9, Snapdragon 845 ile Gelebilir

PAYLAŞ