5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 11:49:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

HDM Global ile beraber pazarda yer alan Nokia cephesinden yeni bir model ortaya çıktı. Şirketin merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli olan Nokia 9 PuewView cihazının taslak çizimlerinden yapılan bir konsept tasarım videosu yayınlandı. Nokia’nın yepyeni amiral gemisi modeli birçok ilke imza atması bekleniyor. Nokia 9 PuewView olarak gelmesi beklenilen ve bu yönde sızıntılar gerçekleşen cihazın şimdi ise ünlü teknoloji ismi OnLeaks tarafından üç boyutlu tasarımı modellendi. YouTube üzerinde yayınlanan video içeriğinde olası Nokia 9 PuewView tasarım detayları ile beraber kamera tasarımı noktasında önemli yeniliklerin olduğu gözüküyor.

Nokia 9 PureView Detayları

İşte Yeni Zeiss Kameralı Nokia 7.1 Plus Tanıtıldıİşte Yeni Zeiss Kameralı Nokia 7.1 Plus Tanıtıldı

Nokia 9’un öne çıkan en dikkat çekici özelliği kamera tarafında ortaya çıkıyor. Bu noktada 5 kameralı bir arka yüzey görüyoruz. Cihazın arka yüzeyi cam bir panele sahip olurken toplamda 7 modül ile geliyor. 5 Tanesi farklı özelliklere sahip kameralar olurken kalan iki modül ise lazer otomatik odaklama ve LED flaş olarak geliyor. Altıgen bir arka kamera modül tasarımına sahip olan cihaz akıllı telefon dünyasında bir ilke imza atmak istiyor.

Cihaz ön tarafta ise çentikli bir tasarıma sahip olacak. Henüz konsept çizimlerden ortaya çıkan bu detayların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz bilinmiyor. Nokia, modelleri arasında çentikli bir cihaza geçiş yaparak bu noktada bir radikal karar almışa benziyor. Ayrıca yeni model ile beraber kulaklık girişi de kaldırılacak. Bu noktada Nokia’nın yeni nesil cihazlara bu modeli ile uyum sağlaması bekleniyor. 5.9 inç büyüklüğe sahip QHD bir ekran çözünürlük ile gelmesi beklenilen modelin donanım tarafında da iddialı bir cihaz olması bekleniyor. Cihazın yakın zamanda tanıtılması ve resmileşmesi bekleniyor.


Çentikli tasarımıyla Nokia X7 resmen tanıtıldıÇentikli tasarımıyla Nokia X7 resmen tanıtıldı
Nokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip OlacakNokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip Olacak

PAYLAŞ