5 Kameralı Nokia 9 Pureview, Gümüş Renkle Gelicek - Haberler - indir.com

5 Kameralı Nokia 9 Pureview, Gümüş Renkle Gelicek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-26 12:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üreticisi HMD Global tarafından arka yüzeyde 5 kameraya sahip olan ilginç bir model Nokia 9 PureView cihazı Şubat ayında satışa sunulmuştu. Şimdi ise ortaya çıkan yeni detaylara göre şirket modelin gümüş renge sahip bir modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şubat ayında ilk defa satışa başlanan Nokia 9 PureView modeli gece mavisi rengi ile piyasaya giriş yapmıştı. Ancak yeni ortaya çıkanlara göre Estonyalı bir YouTube kanalı üzerinde yayınlanan videoya göre modelin Gümüş Grisi renkli bir cihazı üzerinde konuştukları gözüküyor.

Gümüş Renkli Nokia 9 PureView Geliyor

Cihazın renk seçenekleri haricinde başlıca bir dikkat çekici tasarıma sahip olduğu biliniyor. Ancak bu tasarıma rağmen kullanıcıların çokta ilgisini çekmişe benzemiyor. Diğer yandan bazı kullanıcılar tarafından modelde ekran ve parmak izi tarayıcısı tarafında  bazı sorunlar yaşadığı da söylenenler arasında bulunuyor. Ancak HDM Global cephesinden gelen açıklamalara göre yeni bir güncelleme ile beraber bu tarz güvenlik ve diğer sorunların tamamen çözüleceği belirtiliyor.

Nokia 9'da İnanılmaz Güvenlik AçığıNokia 9'da İnanılmaz Güvenlik Açığı

 HDM Global’ın bu modelinin henüz ne zaman çıkış yapacağı belli olmuş değil. Ancak gümüş renk modelin farklı bir hava kattığını söylemek mümkün olacaktır. Gümüş renk haricinde Nokia 9 modelinin kendi içerisinde hala birçok problemi bulunuyor. HMD Global bu sorunları halletmeye çalışırken bu yeni cihazı satışa sunacak mı göreceğiz.


Merakla Beklenen Nokia 3.2 TanıtıldıMerakla Beklenen Nokia 3.2 Tanıtıldı
Nokia Huawei Kararı Hakkında Açıklama Yaptı: Yaptırımlar İşimize GelirNokia Huawei Kararı Hakkında Açıklama Yaptı: Yaptırımlar İşimize Gelir

Nokia 9 İnceleme


PAYLAŞ