5 Kameralı Nokia 9 Kılıfları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

5 Kameralı Nokia 9 Kılıfları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 11:56:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

HMD Global çatısı altından modellerini sunmaya devam eden Nokia cephesinden yakın zamanda yeni Nokia 8.1 ve Nokia 9 PureView cihazlarını göreceğiz. Özellikle beş arka kamera sistemine sahip olması beklenen Nokia 9 PureView hakkında şimdi ise resmi kılıflar ortaya çıktı. Modellere dair sızıntılar gelmeye devam ederken HDM Global şirketinin 5 Aralık tarihinde Dubai’de gerçekleştireceği bir etkinlik ile bu yeni modellerini sunmasını bekliyoruz. Etkinlikte yüksek bir ihtimalle sunulacak olan iki cihaz Nokia 8.1 ve Nokia 9 Pureview modellerinin resmi kılıfları listelenmiş halde gözüktü. Henüz fotoğrafları yayınlanmayan kılıflar modellere dair bir bilgi vermiyor.

Nokia 9 PuewView ve Nokia 8.1

Nokia 9 başarılı bir çıkış yakalayacak!Nokia 9 başarılı bir çıkış yakalayacak!

Son olarak ortaya çıkan detaylar doğrultusunda Nokia 8.1 modelinin işlemci gücü tarafında Snapdragon 710 modelini kullanması bekleniyor. Kutu içinden en güncel Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkacak model RAM tarafında ise 4 GB’lık bir bellek kullanacak. Modelin orta – üst segment kategorisinde yer alacağı düşünülürken asıl merak edilen cihaz Nokia 9 PureView olarak biliniyor. Bu modelin henüz detayları belli olmazken kamera sistemi tarafında Zeiss mimarili leslerin kullanılması bekleniyor. Çentikli bir tasarımla sunulması düşünülen bu model Mate 20 Pro cihazıyla rekabet edebilecek bir güce sahip olacak.

Diğer yandan 6 ve 8 GB RAM kapasitesiyle sunulması beklenilen modelin 64 ve 128 GB’lık depolama seçenekleri yer alıyor. 6.18 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak cihazın parmak izi okuyucusu da yine ekrana entegre olarak bulunacak. 2019’un en güçlü işlemcisi olarak görülen Snapdragon 8150 (855) işlemci modelini bu cihazda göreceğiz. Bakalım HMD Global’ın Nokia çatısı altında sunacağı bu amiral gemisi özellikle piyasada yer alan rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.


Nokia 9'a dair yeni detaylar öğrenildiNokia 9'a dair yeni detaylar öğrenildi
5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı
Nokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli OlduNokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ