5 kameralı Huawei Nova 5z fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

5 kameralı Huawei Nova 5z fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-21 22:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Ürün yelpazesine hız kesmeden yenilerini eklemeye devam eden Huawei, Nova 5 ailesine yeni bir modelin daha katıldığını açıkladı. Huawei’nin Nova 5z adını taşıyan yeni akıllı telefonu dörtlü kamera sistemi ve güçlü işlemci sistemiyle segmentinin iddialı telefonlar arasında yer almaya şimdiden aday. 

Bildiğiniz gibi son dönemlerde Amerika Birleşik Devletleri ile yaşadığı sıkıntılardan dolayı gündemden düşmeyen Huawei, Google servislerinden faydalanamamasına rağmen pazar gücünü sürdürmeye ve büyümeye devam ediyor. Dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden olan marka bugün orta segment akıllı telefonu Nova 5z’yi tanıttı. 

Huawei'nin kurucusu Ren Zhenfei: 6G çalışmalarına başladıkHuawei'nin kurucusu Ren Zhenfei: 6G çalışmalarına başladık

Tasarım olarak Nova 5i Pro’yu andıran Nova 5z, geniş renk gamı desteği ve tasarımıyla oldukça dikkat çekici. Arka panelinde 3D hiberboloit cam panele sahip olan Huawei Nova 5z,  delikli ekran yapsına sahip. Ön kamerası düşük ışıkta bile yüksek kalitede fotoğraflar sunan Huawei Nova 5z özellikleriyle segmentinin sınırlarını zorluyor. 

Huawei Nova 5z özellikleri ve fiyatı

Yapay Zeka İşlemcili Huawei Nova 5 Tanıtıldı

6.26 inö ekran boyutuna sahşp olan Huawei nova 5z, 1080X2340 piksel ekran çözünürlüğüne ve IPS LCD ekran teknolojisine sahip. Full HD ekran çözünürlüğü sunan nova 5z DCI-P3 geniş renk gamı desteğine sahip. Bu açıdan kullanıcıların beklentilerinin üstüne çıkacak olan Nova 5z’nin ağırlığı 178 gram. Gücünü Kirin 810 yonga setinden alan yeni Nova 5z, 6GB RAM 64 GB dahili depolama kapasitesi ve 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan iki farklı versiyona sahip. 

Kamera teknolojisiyle Huawei telefonlarındaki geleneği bozmayarak dikkatleri üzerine çeken Nova 5z, en ekranında f/2.0 diyafram açıklığına sahip olan 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir ön kameraya ev sahipliği yapıyor. “Gece Sahne” desteği sayesinde düşük ışıkta bile yüksek kalitede fotoğraflar çekmenizi sağlayan Nova 5z’nin arka panelinde ise dörtlü kamera kurulumu bulunmakta. F/1.8 diyafram açıklığına sahip 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamerası bulunan Nova 5z, f/2.4 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksel ultra geniş açılı lense, 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip makro lens ve f/2.4 Megapiksel çözünürlüğe sahip 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip derinlik sensörü eşlik ediyor. Fotoğrafçılık özellikleri açısından gelişmiş olan Nova 5z portre modu, geniş açı bozulması düzeltme modu ve AI avuçiçi süper gece sahnesi gibi pek çok özelliğe sahip. 

Huawei Nova 5'den Yeni Tanıtım

Kutusundan Android 9.0 ve EMUI 9.1 ile çıkan Huawei Nova 5z, 4.000 mAh’lık batarya kapasitesine ve 20W’luk hızlı şarj desteğine de sahip. Gün itibariyle ön satışlara açılan Nova 5z’nin resmi satışları ise 1 Kasım’da başlayacak. Siyah, mavi ve yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan Nova 5z’nin 6GB RAM, 64GB dahili depolama alanına sahip modeli 226 dolar, 8GB RAM, 128GB depolama alanına sahip olan modeli ise 255 dolar fiyat etiketine sahip. 


Huawei Mate X'in satışa çıkacağı tarih netleştiHuawei Mate X'in satışa çıkacağı tarih netleşti
Huawei’den siber saldırı ile ilgili açıklamaHuawei’den siber saldırı ile ilgili açıklama

PAYLAŞ