5 bin Dolar değerinde oyun koltuğu - Haberler - indir.com

5 bin Dolar değerinde oyun koltuğu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-30 14:02:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Amerika Birleşik Devletleri'nin kurduu dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2019'da sergilenen ürünleri sizler için teker teker inceleyerek haber yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda CES 2019'da paylaşılan bütün ürünlerden sizlere bahsetmeye çalıştık. Şimdi bahsedeceğimiz ürün ise sizi biraz şaşkına uğratabilir. Neden mi?İşte bu sebepten dolayı; oyun oynarken rahat etmenizi sağlayan 5 bin Dolar değerinde oyuncu koltuğunu sizler için inceledik. 

Son dönemlerde oyuncu koltuğu pazarında, eSporcuların da katkı sağlaması ile beraber muhteşem olarak adlandırabileceğimiz işler görmeye başladık. Özellikle de içerisine monitöründe dahil olduğu oyun istasyonları oyun severlerin dikkatini çektiği gibi herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Biz de İndir.com ailesi olarak CES 2019'da paylaşılan ürünler arasında bir şahane olan bu oyuncu koltuğunu sizler için inceledik. 

Epic Games, kendi oyun mağazasını kuruyorEpic Games, kendi oyun mağazasını kuruyor

2016'nın en büyük hayal kırıklığı yaratan 10 oyunu 

Oyuncu koltuğu size masajda yapabiliyor. 

Oyun severler için özel olarak üretilen bu koltuklar, sizleri gerçek dünyadan alacak ve oyun dünyasının içerisine tamamen sokacak. Üstelik bunu yaparken sizlere muhteşem derecede rahatlıkta sunacak.  İçerisinde size sunduğu tüm cihazlarla birlikte 5 bin Dolar değerinde olan bu koltuk, siz oyununuzu oynarken aynı zamanda size masaj da yapabilecek. Koltuğun sol kol tarafında  bulunan dijital alan sayesinde, koltuğun yüksekliğini, boyutunu ve oturma şeklini gibi birçok anlamda ayar yapmanıza imkan sağlıyor. Diğer kolunda ise sizin kontrolünüze bırakılmış bir kontrolcü mevcut. 


Karşınızda İnce Gövdeli Oyun Canavarı Dell G SerisiKarşınızda İnce Gövdeli Oyun Canavarı Dell G Serisi

PAYLAŞ