4K HDR Ekranlı Xperia XZ Premium Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

4K HDR Ekranlı Xperia XZ Premium Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-27 18:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Popüler akıllı telefon üretici markalarından birisi olan Sony, geçtiğimiz senelerde Sony Xperia Z5 serisi ile 4K panel kullanan ilk telefon olmuştu. Şimdi ise MWC 2017 kapsamında tanıtılan en yeni akıllı telefon modeli olan Xperia XZ Premium'un çıkış tarihi hakkında bilgiler geldi. Barselona'da gerçekleşen konferans kapsamında ilk 4K HDR ekrana sahip olan bu yeni akıllı telefon, kullanıcılara sunduğu performans ve tasarımı ile dikkatleri çekmekte. Artık Sony'in üst segment modellerinde 4K ekranlar görmeye alışmaya başladık. Şimdi ise daha iyi renk doygunluğu ve kontrast sunan HDR teknolojisinide görmeye başladık.

HDR ile beraber hem daha parlak hem de canlı renkler görme imkanımız olacak. Koyu renkler tarafında ise gerçek siyah renkler daha net şekilde gözükecek. Bu model ekran teknolojisinin yanı sıra Motion Eye isimli kamera sistemi ile de dikkatleri çekiyor. Bu kamera teknolojisi sayesinde oldukça kaliteli resimler oraya çıkarken, daha önceki sisteme göre yüzde 19 daha parlak ve yüzde 50 daha az grenli fotoğraflar çekilebilecek. Diğer yandan bu kamera ile 720p çözünürlükte 960 FPS değerinde ağır çekimler yapılabilecek. Arka kameranın 19 megapiksel ön tarafında ise 13 megapiksel olduğunu belirtelim.

İşlemci gücü tarafında Snapdragon 835'i kullanan model 4 GB RAM kullanıyor ve 5.46 inç'lik ekran 4K çözünürlük sunuyor. Xperia XZ Premium modeli 1 Haziran tarihi ile beraber İngiltere üzerinde piyasaya sürülecek. Bu modelin İngiltere üzerinde 649 sterlin rakamında satılacağı ifade ediliyor. Cihaza dair tüm detaylı bilgiler ve kullanıcı yorumları yakın zamandaki çıkış ile beraber belli olacaktır.





PAYLAŞ