4K ekranlı Acer ConceptD7'nin Türkiye fiyatı netleşti - Haberler - indir.com

4K ekranlı Acer ConceptD7'nin Türkiye fiyatı netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-24 22:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Daha çok normal kullanıcılar yerine profesyonellere hitap eden yeni Acer ConceptD7 adlı dizüstü bilgisayar modelinin Türkiye fiyatı belli oldu. 2D ve 3D içerik üreten kullanıcılara hitap eden ve video editörlerinin yanı sıra tasarımcıları da baz alan bu yeni modelde 10.nesil Intel Core i7-10750H işlemcisinden gücünü alıyor. Ekran kartı tarafında ise NVIDIA GeForce RTX 2080 Super MaxQ grafik kartını görüyoruz. 16 GB DDR4 bellek ile 1 TB Pcle NVMe SSD kapasitesine sahip olan bu modelin 2020 Red Dot Tasarım ödülünün sahibi olduğunu da belirtelim. Bu yeni cihazda 3840 x 2160 piksel çözünürlüklük 4K UHD ve Oantone onaylı IPS bir ekran bulunuyor.

Adobe RGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan modelde 400 nit ise ekran parlaklığı bulunuyor. 15.6 inç büyüklüğüne sahip olan bu ekran ince çerçevelere sahip olarak geliyor. Özel katı seramik koruyucu katman ile sağlam ve lekeye dayanıklı bir gövdeye sahip bu modelde 3 adet soğutma fanı ve 3 adet ısı borusu ile termal soğutma yapısı kullanılıyor.

Yeni Acer Swift 5 yüksek performans ve taşınabilirlik sunuyorYeni Acer Swift 5 yüksek performans ve taşınabilirlik sunuyor

Acer ConceptD7 Türkiye fiyatı belli oldu

 WiFi 6 teknolojisine de sahip olan bu bilgisayar yayın yaparken ve video görüşmelerinde gecikmeyi minumuma indiriyor. HDMI, mini DP 1.4, 3 adet 2.nesil USB 3.2, Thunderbolt 3 ve USB Type-C bağlantı noktalarına sahip durumda. Çift ön hoparlöre sahip olan bu yeni Acer ConceptD7 modelinin Türkiye fiyatı ise 19.999 TL olarak belirlenmiş durumda. Oldukça üst seviye özelliklere sahip olan bu yeni Acer’ın ConceptD7 modeli sahip olduğu özellikler ile profesyonel kullanıcılara hitap ettiğini ve normal bir kullanıcı için oldukça üst seviye olduğunu belirtelim. Ancak fiyatlandırma ile yanına yaklaşılması zor bir model de diyebiliriz.


Acer tarafından yapılan next@acer etkinliği sona erdi. İşte tanıtılan yeni ürünlerAcer tarafından yapılan next@acer etkinliği sona erdi. İşte tanıtılan yeni ürünler
Acer oyuncu ve dizüstü modellerinde pazar payını artırıyorAcer oyuncu ve dizüstü modellerinde pazar payını artırıyor

PAYLAŞ