4K çözünürlüğündeki filmi 15 saniyede aktarabilen USB bellek - Haberler - indir.com

4K çözünürlüğündeki filmi 15 saniyede aktarabilen USB bellek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 00:44:50
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

Dosyaların dev gibi boyutlara ulaşmış olduğu günümüzde herhangi bir veriyi bir yerden bir diğerine kopyalamak eziyete dönüşebiliyor. Bilhassa de yazma hızı düşük bir USB belleğe sahipseniz işler daha sıkıntılı bir hal alıyor.

SanDisk'in ürettiği en yüksek kapasiteli ve en süratli USB bellek olan bu Extreme Pro USB 3.1, SSD performansını kompakt bir boyutta sunuyor. Saniyede 420 megabayt veri okuyabilen ve 380 megabayt veri yazan bellek, standart bir 4K filmi 15 saniyeden daha kısa bir müddette aktarabiliyor. 256 GB bellek ile beraber böylesine yüksek bir hız sunan belleğin fiyatı tahmin edilebileceği suretiyle ucuz değil.

Taşınabilir alüminyum bir metal çerçeve içerisinde SSD performansı sunması ile dikkat çeken yeni SanDisk Extreme PRO USB 3.1 Flaş Sürücü, Ocak ayı sonunda satışa sunulacak.  Depolama teknolojisi ve çözümleri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Western Digital Corporation, şu ana kadarki en hızlı yüksek kapasiteli USB flaş sürücüsü 256GB* SanDisk Extreme PRO USB 3.1 Katı Hal Flaş Sürücü'nü duyurdu. Yeni sürücü; bir SSD'nin hız, kapasite ve güvenirliğini küçük bir USB flaş sürücü form faktörü ile sunuyor. Sürücü, kreatif profesyoneller, teknoloji tutkunları ve devasa dosyalar oluşturup bu dosyaları paylaşan herkes için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

USB depolama kategorisinde oyunu değiştiren bu sürücü, 420MB/s'ye varan okuma hızına ve 380MB/s'ye varan yazma hızına çıkabiliyor1. Bu benzersiz hız sayesinde, bir 4K filmin tamamını 15 saniyeden daha kısa bir süre içerisinde hızla transfer edebiliyorsunuz.2 USB 3.1 arayüzü sayesinde kullanıcılar kablo endişesi duymadan hareket halinde iken de dosyalarına hızlı bir şekilde ulaşabiliyor ve transfer edebiliyor. Sağlam alüminyum metal çerçevesi sayesinde sofistike bir tasarıma da sahip olan sürücü içeriye çekilebilen bağlantısı ile tam bir sitil ve güvenilirlik sunuyor.





PAYLAŞ