4K Aksiyon Kameralı Akıllı Telefon Kyocera DuraForce Pro 2 - Haberler - indir.com

4K Aksiyon Kameralı Akıllı Telefon Kyocera DuraForce Pro 2

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 09:08:24
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

İlginç yapıya sahip akıllı telefon modelleri görmeye devam ediyoruz. İşte bunlardan birisi olan Kyocore DuraForce Pro 2 duyurusu gerçekleştirildi. Selefi modeline göre dahada geliştirilen bu model dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. Daha çok inşaat alanı ve cihaza gelecek hasarım yüksek olduğu ortamlar için uygun tasarlanan bu yeni model Verizon’a özel olarak geliyor ve 5 inçlik Sapphire Shield bir ekrana sahip durumda. Diğer yandan yeni Kyocre DuraForce Pro 2 modeli sahip olduğu MIL-SPEC 810G dayanıklılığı ve IP68 su ve toz geçirmezlik sertifikası ile dikkat çekiyor.

Üst seviye dayanıklılık

Sahip olduğu dayanıklılık sertifikaları ile model titreşim, darbe, düşme ve birçok duruma karşı oldukça sağlam ve korumalı bir yapıya sahip durumda. Ayrıca cihazın ekranı çizilemeyen Sapphire bir yapıda geliyor. Normal bir kullanıcıya göre çok yüksek bir koruma sunan bu model daha çok dışarı kullanımları için uygun olarak geliyor. Ultra yüksek ses çıkışı da sunan bu model çift hoparlör sistemi ile beraber 106 desibel bir ses çıkışı verebiliyor. Dört adet ses bastırma özellikli mikrofon cihaz üzerinde bulunuyor. Üç kamera yer alan modelin ön yüzeyinde 5 megapiksellik bir kamera görürken arka tarafta ise 13 megapiksellik kamera görüyoruz.

Ayrıca arka yüzeyde geniş açılı süper aksiyon kamerası da bulunuyor. Bu üç kamera da su altında kullanılabilir olmasıyla dikkat çekiyor. Cihaz eldiven ve ıslak parmaklar ile kullanabilir olurken şifreleme noktasında parmak izi okuyucusunu görüyoruz. Donanım tarafında ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama modelde bulunuyor. Modelin microSD kart yuvası da yer alırken cihaz Verizon’a özel olarak 24 ay boyunca 18.50 dolarlık ek fatura ücreti ile geliyor. Modelin satın alım fiyatının ise 444 dolar olduğunu belirtelim.  




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ