49 TL Değerindeki Oyun Rime Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

49 TL Değerindeki Oyun Rime Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-24 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Büyük dijital oyun platformlarının ücretsiz oyun sunduğuna şahit olmaya devam ediyoruz. Neredeyse her hafta Humble Bundle ile bir ücretsiz oyun karşımıza gelse de, Epic Games, Steam ve Origin gibi platformlarında sunmuş olduğu birçok fırsat bulunuyor. Son olarak Origin tarafından dün en fazla sevilen oyunlar arasında yer alan The Sims 4 oyunu 1 haftalık ücretsiz olarak sunulmuştu. Şimdi ise Epic Games Store tarafından ücretsiz olarak sunulan oyunlar arasına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Öyle ki 49 TL fiyat etiketine sahip RiME adlı bir oyun ücretsiz olarak kullanıcılara sunuldu.

49 TL’lik Oyun Kısa Süreli Ücretsiz

Epic Games'ten Steam Hakkında AçıklamaEpic Games'ten Steam Hakkında Açıklama

Rime oyunu Tequila Works tarafından geliştirilen bir macera oyunu olarak karşımıza geliyor. Bulmaca yapısına da sahip olan oyun Mayıs 2017’de Windows, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için yayınlanmıştı. Kaza geçiren ve hafızasını kaybeden bir karakter ile bir adaya düşüyorsunuz. Adada yer alan harabeler ile ada ve kıyılarını keşfe başlıyorsunuz. Ancak ada içerisinde karşınıza çıkan tehlikelere karşı da oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Bu oyuna ücretsiz olarak sahip olmanız için buraya tıklayarak ulaştığınız Epic Games Store sayfasında “Ücretsiz” butonunu bastığınız zaman Epic Games hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.  

Oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekledikten sonra artık dilediğiniz zaman oynayabileceğinizi belirtelim. Bugün için Epic Games’ın sunduğu oyun fırsatı Rime olurken, bakalım daha ne gibi fırsatlar göreceğiz.


Epic Games, Psyonix'i satın alıyorEpic Games, Psyonix'i satın alıyor
Epic Games Store'da Dev İndirim!Epic Games Store'da Dev İndirim!

PAYLAŞ