48 MP Kameralı Motorola One Vision Tanıtıldı - Haberler - indir.com

48 MP Kameralı Motorola One Vision Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-17 10:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sahip olduğu Samsung Exynos işlemcisi ve delikli tasarıma sahip yeni ekranı ile Motorola One Vision modeli tanıtıldı. 48 megapiksellik OIS destekli bir ana kameraya sahip olan Motorola One Vision modeli orta seviyede oldukça iddialı bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Orta seviyeye yönelik bir model olarak karşımıza gelen bu yeni cihaz özellikle tasarımı ile ön plana çıkıyor. Delikli bir tasarıma sahip model Samsung’un özel seri bir işlemcisinden gücünü alıyor. Cihaza baktığımız zaman 6.3 inçlik IPS LCD bir ekran ile geliyor. Bu ekran 2520x1080 piksel çözünürlüğe sahip durumda. Motorola One Vision cihazında 21.9 oranında sinematik bir ekran görüyoruz.

Motorola One Vision Tüm Detayları

Motorola Katlanabilir Akıllı Cihaz ÜretecekMotorola Katlanabilir Akıllı Cihaz Üretecek

Uzun bir ekran yapısına sahip olan model elde kolay bir tutuma sahip durumda. Cihaz ekranında yer alan çentik ise sol üst bölüme konumlandırılırken, arka kapak ise parlak cam bir malzemeden üretilmiş durumda: Arka yüzeyin iki tarafında bir kavis oluşturularak elde tutuş kolaylaştırılmış durumda. Cihazda Exynos 9609 işlemci seti bulunuyor. Bu işlemci seti ise 4 adet Cortex-A73 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeğine sahip durumda. Exynos 9610 ile benzer performansa sahip olduğunu söyleyebiliriz. 4GB RAM haricinde modelde 128GB dahili depolama bulunuyor. Cihazın diğer öne çıkan özelliklerine baktığımızda ise 48 megapiksellik ana kamera görüyoruz. Bu ana kamera Quad Pixel özelliğine sahip durumda.

Bu özellik ile 4 piksel birleştirilerek 12 megapiksel çözünürlüğünde keskin ve kaliteli kareler elde edilebiliyor. OIS desteğe sahip bu sensör F1.7 diyafram açıklığı ile geliyor. 5 MP değerindeki ek kamera ise derinlik algılayıcı görevi görüyor. Ayrıca kamerada bulunan Night Vision özelliği ile karanlık alanlardaki performans daha da artabiliyor. Ön yüzeyde ise 25 megapiksellik bir kamera olduğunu belirtelim. Cihaz 300 Avro fiyat etiketi ile Avrupa ülkelerinde satışta olacak.


Dört kameralı Motorola telefonun görüntüleri geldiDört kameralı Motorola telefonun görüntüleri geldi
Motorola Razr v4'ten İlk Görüntüler GeldiMotorola Razr v4'ten İlk Görüntüler Geldi

PAYLAŞ