48 Megapiksel Kameralı Nova 4 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

48 Megapiksel Kameralı Nova 4 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 15:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin merakla beklenen Nova 4 modeli resmi olarak tanıtıldı. Bir süredir sızıntı haberlerini yaptığımız  bu model sunmuş olduğu tasarım ve teknik özellikler ile Samsung’un Galaxy A8s modeline direkt bir şekilde rakip olarak geliyor. Gerek tasarım gerekse donanım özellikleri dikkat çeken Nova 4 modeli sahip olduğu 48 megapiksellik arka kamerası ile adından söz ettireceğe benziyor. Çinli üretici Huawei’nin ekrana gömülü kamera sistemine sahip ilk akıllı telefon modeli olan Nova 4 resmi olarak tanıtılmış oldu. Galaxy A8s’in direkt bir şekilde rakibi olacak olan bu model sadece tasarımı ile değil sahip olduğu kamera özellikleri ile rekabeti kızıştırıyor.

Huawei Nova 4 Tüm Detaylar

Huawei, Yeni Hızlı Şarj GeliştiriyorHuawei, Yeni Hızlı Şarj Geliştiriyor

Modelin tasarım detaylarından başlayacak olursak ön kamera ekranda yer alan bir deliğe dahili olarak geliyor. Bu sayede cihaz çentiksiz ve çerçevesiz olurken böylece tamamen ekran kaplı bir yüzey bizleri karşılıyor. Cihazın sadece alt bölümünde ince bir çerçeve bulunuyor. Ancak tasarım bütünlüğü anlamında modelin bir hayli dikkat çekici olduğunu dile getirelim. Nova 4 modelinde yer alan ekran deliğinin Galaxy A8s cihazında göre bir hayli küçük olduğunu söyleyebiliriz. Bu noktada oldukça minimal tercih edilen bu ekran deliği kötü bir görüntü oluşturmanın önüne geçmiş oluyor.

Arka yüzeyde üçlü kamera sistemine sahip olan model 48 megapiksellik ana kamerası ile yüksek çözünürlüklü kareler sunabilecek. Cihazın portre modu tarafında da bir hayli başarılı olacağı ifade ediliyor. 

Huawei Nova 4 Özellikler

  • Huawei HiSilicon Kirin 970 işlemci
  • 8GB RAM, 128GB depolama
  • 6,4 inç Full HD+ IPS ekran
  • 48/20MP, f/2.2 + 16MP, f/1.8 + 2MP, f/2.2 üç arka kamera
  • 25 MP, f/2.0 ön kamera
  • Android 9.0 Pie işletim sistemi
  • 18W hızlı şarj destekli 3.750 mAh batarya

Huawei Nova 4 modelinin 20 megapiksel ana kameralı ve 48 megapiksel ana kameralı iki farklı versiyonu bulunacak. 20 MP kameraya sahip cihaz 450 dolar olacakken 48 megapiksellik kameralı model ise 490 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Cihazların vergiler dahil ülkemiz satış fiyatları ise henüz belli olmuş değil.


Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı KonseptHuawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept
Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı AçıklandıHuawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı
Huawei Nova 4, Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!

PAYLAŞ