48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 14:17:36
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası olarak konumlandırılan Honor’un yeni akıllı telefon modeli Honor View 20 basın etkinliği kapsamında resmi olarak tanıtıldı. 2019 ile beraber sadece Huawei değil Honor tarafında da başta Nova 4 modeli olmak üzere çok iddialı modeller görmeye devam edeceğiz. Çentiklerin artık kalktığını gördüğümüz yeni yıl ile beraber Honor’un delikli ekrana sahip yeni modeli sonunda görücüye çıktı. Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden Honor View 20 modeli gerçekleştirilen basın etkinliği kapsamında gün yüzüne çıkmış oldu. All View Display adlı bir ekrana sahip olan cihaz sonsuz bir ekran deneyimi sunmayı hedefliyor. Honor’un ifade ettiğine göre ön kamerası entegre dünyanın ilk cihazı olduğu ifade ediliyor.

48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı

Honor V20 Ekranı Ortaya ÇıktıHonor V20 Ekranı Ortaya Çıktı

Honor View 20 İddialı Özellikleri

Cihaz sadece sunacağı ekran ve tasarım özellikleri ile değil kamera tarafında da dikkat çeken bir model olmayı başarıyor. Xiaomi’nin yakın zamanda tanıtmasını beklenilen bir modele rakip olması düşünülen Honor View 20 modelinde tam 48 megapiksellik bir arka kamera göreceğiz. Sony IMX 586 CMOS sensörüne sahip olacak olan bu cihaz yüksek çözünürlüklü ve detaya sahip kareler yakalayabilecek. Huawei’nin en güçlü işlemcisi olan Kirin 980’e sahip olarak gelecek olan model bu noktada düşük ışıkta da iyi fotoğraf çekimleri gerçekleştirebilecek. Yapay zeka desteğinin de yer aldığı model Wifi ve 4G için Link Turbo adlı bir teknolojiye de sahip durumda.

Cihaz henüz basına açılırken cihazın resmi tanıtım tarihi de belirlenmiş durumda. Bu noktada Honor View 20 cihazını 26 Aralık tarihinde Pekin’de gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber göreceğiz. Modelin Avrupa lansmanı ise 22 Ocak Paris’te gerçekleştirilecek. Bakalım bu yeni View 20 modeli ne derece iddialı olacak göreceğiz.


Honor 10 Lite Resmi Olarak TanıtıldıHonor 10 Lite Resmi Olarak Tanıtıldı
Honor 10 duyuruldu! Peki özellikleri neler?Honor 10 duyuruldu! Peki özellikleri neler?
Black Friday, Honor'a yaradıBlack Friday, Honor'a yaradı

PAYLAŞ