4.8 İnç Ekranlı iPhone XE Geliyor - Haberler - indir.com

4.8 İnç Ekranlı iPhone XE Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-16 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ortaya çıkan bazı yeni raporlara göre Apple’ın kullanıcılar tarafından uzun bir süre beklediği kompakt ve uygun fiyatlı bir iPhone XE üzerinde çalışmalara başladığı iddia ediliyor. Teknoloji devi Apple, yaklaşık üç yıl önce iPhone SE adlı normal Apple standartları haricinde bir cihaz serisi tanıtmıştı. Bu model tasarım ve kasa noktasında iPhone 5 ile benzerlik barındırıyordu. iPhone SE cihazı sahip olduğu uygun fiyatı ve kompakt tasarımı ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmişti. iPhone SE sonrasında kullanıcılar uzun bir dönemdir yeni nesil bir iPhone SE 2 cihazı beklediler. Geçtiğimiz yılın ilk yarısında çeşitli raporlar ortaya çıkmış ve Apple’ın iPhone SE 2 üzerinde çalıştığı ve küçük bir kasa içerisine iPhone 8 benzeri bir donanım yerleştirilmesi bekleniyordu.

Uygun Fiyatlı iPhone XE Geliyor

Yeni iPhone'lar daha büyük bataryaya sahip olacakYeni iPhone'lar daha büyük bataryaya sahip olacak

iPhone SE 2 hakkındaki tüm beklentiler kesildi ve ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, bu yılın başlarında paylaştığı bir içerikte iPhone SE 2 modelinin gelmeyeceği ifade etmişti. Bu haber ile beraber uygun fiyatlı bir iPhone modeli bekleyen kullanıcıların beklentisi boşa çıkmıştı. Ancak yeni ortaya çıkan bir rapora göre Apple’ın yeni bir iPhone XE adlı bir cihaz üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bu model 4.8 inçlik OLED bir ekrana sahip olurken iPhone Xs serisinde yer alan Apple A12 Bionic işlemci çip setine sahip olacak.

Beklentilere göre OLED ekranlı bu yeni iPhone XE modeli 600 ile 800 dolar arasında bir fiyatlandırmaya sahip olacak. Apple, OLED ekranların maliyetinden ötürü ve uygun fiyatlı iPhone cihazların amiral gemisi modellerin satışını etkileyebileceğinden ötürü, iPhone XE’nin fiyat baremini iPhone XR ile oldukça yakın tutacak. Bakalım Apple hayranlarının uzun süredir beklediği uygun fiyatlı model iPhone XE ile gelecek mi göreceğiz.


5G destekli iPhone'lar gecikebilir5G destekli iPhone'lar gecikebilir
iPhone telefonlarda dil değişikliği nasıl yapılır?iPhone telefonlarda dil değişikliği nasıl yapılır?

PAYLAŞ