4 kameralı Huawei Nova 7 SE'nin özellikleri sızdırıldı! - Haberler - indir.com

4 kameralı Huawei Nova 7 SE'nin özellikleri sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında son dönemde sıkıntılı dönemler geçiren Çinli teknoloji markası Huawei’nin alt markası olan Nova’ya yönelik yeni bir model ortaya çıktı. Huawei Nova 7 SE olarak ortaya çıkan model üzerinde çalışmaların sürdüğü ifade ediliyor. Huawei Nova 6 SE modeli sonrasında gelecek olan Huawei Nova 7 SE, sağlam kaynaklar tarafından ifade edilene göre model 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ön kamerası ekran deliği tasarımında gelecek olan bu akıllı telefon modeli 22.5W hızlı şarj sistemine sahip olacak. Piyasadaki hızlı şarj oranlarına göre bu rakamın oldukça düşük olduğu gözüküyor. Arka yüzeyde 64 megapiksel ana kamera olacağı söylenen model aynı kaynağa göre 5G destekli orta seviye bir Kirin işlemci ile gelecek.

Huawei Nova 7 SE özellikleri ortaya çıktı

Turkcell ve Huawei, 5G altyapısı için testlere başladı!Turkcell ve Huawei, 5G altyapısı için testlere başladı!

Bu işlemcinin modeli henüz açıklanmış olmazken, bazı kaynaklara göre Kirin 820 5G olacağı ifade ediliyor. Kirin 810’un yerini alması beklenen bu işlemci ilk defa Nova 7 veya Honor 10x modellerinde yer alacağı belirtiliyor. Henüz tanıtılmayan Kirin 820 5G modelinin sunacağı performans ve güç oldukça merak ediliyor. Huawei Nova 7 SE modelin öncesinde pazarda yer alan Nova 6 SE cihazının özelliklerini hatırlayacak olursak, modelde dörtlü kamera sistemi yer alıyordu. Bu kameralar 48 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik + 2 megapiksel makro kameralara sahip durumda.

Ön yüzeyde 16 megapiksel kamera yer alan modelin 6.4 inç FHD+ LCD ekrana sahip cihaz Kirin 810 işlemcisine sahip durumda. 8 GB RAM’e de sahip olan modelde 128 GB dahili depolama bulunurken, 4200 mAh ise pil yer alıyor. Bakalım yeni Nova 7 SE serisi ne gibi özelliklere sahip olacak göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 lite E özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P40 lite E özellikleri ve fiyatı
Huawei Mate Xs'in satış başarısı şaşırttı!Huawei Mate Xs'in satış başarısı şaşırttı!

PAYLAŞ