3D RPG Türünde Aksiyon Oyunu: Slingshot Braves (Video) - Haberler - indir.com

3D RPG Türünde Aksiyon Oyunu: Slingshot Braves (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

RPG tabanlı bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Slingshot Braves, 3 boyutlu etkileyici grafiklere sahip olmasının yanında farklı tarzıyla da oldukça ilgi çekici bir mobil oyundur.

Japonya merkezli mobil oyun geliştiricisi COLOPL, Inc. tarafından hazırlanan oyunda size verilen görevleri yaparak seviyeleri atlamaya çalışacağınız gibi aynı zamanda savaş moduna giriş yaparak da diğer oyunculara karşı mücadele edebilirsiniz.

Slingshot Braves

3 boyutlu oyun dünyasında yaratıkların ve birbirinden güçlü düşmanların yer aldığı yapımda savaş moduna girdiğinizde diğer oyunculara karşı saldırılar düzenleyebilirsiniz. Grup üyelerinizi sapanla atar gibi karşı tarafa sektirmek suretiyle fırlatacağınız oyunda en ağır hasarı vermeniz gerekiyor.

Farklı bir stratejiyle saldırı planlaması yapmanız gereken yapımda, fırlatma açılarını ve hasarı oluşturacak şiddeti en iyi şekilde hesaplamanız ve düşmanında uyguladığınız saldırı taktiklerini size karşı kullanacağını unutmamalısınız.

Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan ve farklı oynanış deneyimi yaşayabileceğiniz Slingshot Braves oyununu, aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Slingshot Braves Oyun Videosu


PAYLAŞ