3D mockup işleri 3 saniyede artık hazırlanacak - Haberler - indir.com

3D mockup işleri 3 saniyede artık hazırlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 17:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Hazırlanan tasarımların daha etkileyici görünmesi adına tercih edilen 3D mockup işleri için artık çok daha pratik bir yöntem mevcut. İşte detaylar.

Yoğun emekler sonrasında ortaya çıkan tasarımların, gerçek kullanımında nasıl görüneceğini gösterebilmek ve daha etkileyici bir şekilde sunabilmek adına hazırlanan 3D mockup, tasarımların görünümlerinin daha iyi anlaşılmasını da sağlıyor. Bu bakımdan son dönemlerde çok daha dikkat çekerek kullanıma başlayan 3D mockup işlemleri artık çok daha kolay bir şekilde yapılabiliyor. 

Mockup Photos nedir?

3D mockup işlerine Design Camera desteği

Morten Just tarafından geliştirilen uygulama Design Camera olarak adlandırılmış. Bu alandaki ihtiyaçları nedeniyle programı geliştirdiğini söyleyen geliştirici, böylece milyonlarca kişinin bu konudaki ihtiyacını da karşılamayı başarmış durumda. Uygulama dahilinde 4K animasyonlar üzerinde dahi değişiklikler yapılabiliyor. Canlandırma özelliği ile birlikte farklı projelerinizde destek elde edebileceğiniz Design Camera, etkileyici sunumlar oluşturmak isteyenler için ideal durumda.

Design Camera nasıl kullanılıyor?

Programın hazırlanması aşamasında son drece basit bir sistem tercih edilmiş. Seçilen mockup için sürekle bırak yöntemi ile çalışmanın bırakılması yeterli. Bu bakımdan kişilerin temel düzeydeki bilgileriyle dahi sistemi kullanması mümkün. Çalışmaların dışarıya aktarılması sırasında ise PNG ve MOV formatları destekleniyor.  Beta versiyonu ile sunulan uygulama ücretsiz.

Ürün tanıtımında kullanılabilecek 8 araç




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ