39 TL değerindeki oyun Epic Games'te bir süreliğine ücretsiz - Haberler - indir.com

39 TL değerindeki oyun Epic Games'te bir süreliğine ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-05 13:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Son zamanlarda ücretsiz oyun dağıtmaya başlayan ve en büyük şoku da GTA 5 ile yapan Epic Games Store, her hafta yeni bir oyun ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu defa 39'TL satış değeri olan Overcooked kısa zaman için ücretsiz hale geldi.

Overcooked kısa süreliğine ücretsiz oldu

Aksiyon, yarış ya da macera gibi oyun kategorilerinin aksine bir yemek pişirme oyunu olan Overcooked, şu şekilde tanımlanıyor:

Google PlayStore'daki hata uygulamaların tekrar güncellenmesine neden oluyorGoogle PlayStore'daki hata uygulamaların tekrar güncellenmesine neden oluyor

Overcooked, bir ila dört oyuncu için birlikte oynanan kaotik bir yemek pişirme oyunudur. Siz ve şef arkadaşlarınız birlikte çalışarak müşteriler kızıp gitmeden önce lezzetli siparişleri pişirip servis etmelisiniz. Bıçaklarınızı bileyin ve aşçı önlüklerinizi silkeleyin.

Bahsettiğimiz oyuna ücretsiz olarak sahip olmak için buradaki bağlantıya ya da "https://www.epicgames.com/store/tr/product/overcooked/home” web adresini ziyaret ettikten sonra "Yükle" butonuna tıklayarak Epic Games hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Eğer kayıtlı değilseniz kayıt olmanız yeterli olacaktır.

Oyunun sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 (32-bit)
İşlemci: 2.4 GHz – Çift Çekirdek
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce 8800 GT / AMD HD 6850 / Intel HD Graphics 4400 veya daha yüksek
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 750 MB kullanılabilir alan


Play Store artık kullanıcılara oyunların önizlemesini gösterecekPlay Store artık kullanıcılara oyunların önizlemesini gösterecek

PAYLAŞ