360 Derece 5.7K Çözünürlüklü Aksiyon Kamerası Tanıtıldı - Haberler - indir.com

360 Derece 5.7K Çözünürlüklü Aksiyon Kamerası Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-26 10:03:48
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Aksiyon kamerası piyasasında ilginç ve gelişmiş özelliklere sahip kameraları görmeye devam ediyoruz. Son olarak sesle kontrol edilebilen aksiyon kamerası modeli olan Virb Ultra 30 geçtiğimiz Eylül ayı ile beraber tanıtılmıştı. Şimdi ise Garmin şirketi yeni aksiyon kamerası modelini duyurdu. Daha çok ekstrem sporlara ilgisi olan ve uğraşan kullanıcılar için uygun olan bu kamera Garmin Virb 360 adını taşıyacak. Adından gözükeceği üzere 360 derece video kayıtları gerçekleşirebilen bu model 5.7K çözünürlüğe sahip 30 karede kayıt yeteneğine sahip durumda.

Kamera noktasında fotoğraf bölümüne bakacak olursak, 15 megapiksel çözünürleğe sahip fotoğraflar çekebilen cihaz piyasada bulunan 360 derece aksiyon kameralarının yanı sıra Garmin kamerası suya ve darbelere karşı dayanıklı bir gövde ile geliyor. Konum etiketleme özelliğine sahip modelde GPS teknolojisi bulunuyor ve dört adet dahili mikrofon'un bulunduğunu ifade edelim. Ayrıca bu aksiyon kamerasını alan kullanıcılar YouTube yada Facebook Live üzerinden canlı yayın yapabilecekler. Düzenleme olanağını da ücretsiz olarak sunan mobil ve masaüstü uygulamalarda bulunuyor.

Kameranın bu dikkat çekici teknik özellikleri haricinde önemli bir özelliği daha bulunuyor. Garmin 360 kamerası katedilen mesafe ve hızı ölçebiliyor. Sesli kontrol desteğine de sahip olan Virb 360 modeli kullanıcıların sesle kontrol edebilme imkanı sunarken kaydı başlat, durdur, fotoğraf çek vb komutla ile kamera kontrol edilebiliyor. Tam dolu bir şarj ile 1 saate kadar bir kullanım ömrü sunabilen Garmin Virb 360 modeli NFC, Wifi ve Bluetooth gibi bağlantı teknolojilerine sahip durumda. Kalp ritmi ölçen diğer cihazlarada desteği bulunan bu model önümüzdeki ay ile beraber 800 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.





PAYLAŞ