3.5 mm Kulaklık Bağlantılı En İyi Akıllı Telefonlar Nelerdir? - Haberler - indir.com

3.5 mm Kulaklık Bağlantılı En İyi Akıllı Telefonlar Nelerdir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-24 11:37:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Teknolojik gelişmeler her geçen gün karşımıza farklı seçenekler çıkarıyor. Bunların arasında en dikkat çekenlerden biri ise 3.5 mm kulaklık bağlantılı akıllı cihazlar. Fakat son zamanlarda 3.5 mm kulaklık bağlantı noktasına sahip olan üst düze teknolojili Android akıllı cihaz bulmak pek de kolay değildir. Android açısından değerlendirdiğimiz taktirde üreticilere baktığımızda Android cephesinde üreticiler Apple'ın çizdiği yoldan devam ederek 3.5 mm kulaklık bağlantısına akıllı cihazlarında yer vermemeye başladı. Bununla beraber iyi bir kulaklığa sahip olan kullanıcılar zaten Bluetooth kulaklığa para harcamak ya da Type-C'den 3.5 mm bağlantısına dönüştürücü adaptörlerle uğraşmak gibi bir durum içerisinde yer almıyorlar. 3.5 mm kulaklık tarzına sahip olan jack girişi sizin için önem arz ediyorsa listemizde yer alan en iyi 3.5 mm'lik kulaklık girişine sahip olan Android akıllı cihazları değerlendireceğiz. 

3.5 mm Kulaklık Bağlantılı En İyi Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S10 - Çok Özelliğe Sahip 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Android pazarında uzun yıllardır en iddialı ve tercih edilen en iyi akıllı cihaz serisinden biri olan S ailesinin en yeni modeli ise S10 modelli akıllı cihazda kulaklık bağlantısı söz konusudur. Galaxy S10 modelli son teknoloji akıllı cihaz son derece fonksiyonel özelliklere sahip olup kullanıcıların isteklerini karşılayacak düzeyde seçenekler sunmaktadır. Son teknoloji doğrultusunda üretilen bir ekran, yüksek donanımsal özellikler, yeter, düzeyde kaliteye sahip olan kamera gücü ve bununla beraber aynı zamanda özelleştirilebilir yazılım sistemi ile Galaxy S10 oldukça  fonksiyonel bir kullanıma sahiptir. 

LG G8 - Harika Ses Kalitesine Sahip

Akıllı cihaz pazarına giren her bir akıllı cihaz dikkat çeken çeşitli belirgin özelliklere sahiptir. LG şirketinin son zamanlarda ürettiği en yeni akıllı cep telefonu modellerinden G8 hem hoparlör desteği hem de kulaklık bağlantı noktası ise beraber üst düzey bir ses kalitesi ile karşımıza çıkıyor. Şirketin bir önceki ürettiği akıllı cihazda olduğu gibi G8 modelinde de DAC ünitesi mevcuttur. Bu kaliteli akıllı cihaz özellikle kulaklık bağlantısı ile yüksek kalite keyfi sunmaktadır. 

Nokia 7.1 - Performans Fiyat Dengesi 

Akıllı cihaz üretimi konusunda uzun yıllardır sektörde yer alan Nokia, yakın zamandır oldukça başarılı akıllı cihazlar üretiyor. Nokia ürettiği akıllı cihazları piyasada yer alan akıllı cihazlara nazaran çok daha uygun fiyatlar ile satışa sunuyor. Nokia 7.1 modelli akıllı cihaz orta segmentli özellikler ile tasarlanmış olup birçok tüketicinin beklentilerini karşılayacak düzeydedir. Cihazın güncellemeleri de oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. 

Moto G7 - Uygun Fiyata Sahip

Uygun fiyat özellikli akıllı cihazlar listesinde özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan Moto G7 modelli akıllı cihaz son derece kaliteli içeriklere sahiptir. 3.5 mm kulaklık bağlantısı doğrultusunda tasarlanan Moto G7, kullanıcılarına sorunsuz ve kusursuz bir kullanım sunuyor. 

BlackBerry KEY2 - Fiziksel Klavye Özelliğine Sahip

BlackBerry KEY2 modelli akıllı cihazı tercih eden kullanıcılar güvenlik ve fiziksel klavye özelliğini oldukça seviyor. Bu fiziksel klavyeli akıllı cihazda, 3.5 mm kulaklık bağlantısı yer alıyor. 





PAYLAŞ