32 MP’lik Selfie Kamerasına Sahip Xiaomi Redmi Y3 - Haberler - indir.com

32 MP’lik Selfie Kamerasına Sahip Xiaomi Redmi Y3

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-16 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Xiaomi, yakın zamanda müşterilerine yepyeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Özellikle selfie çekmeye odaklı yepyeni cihazını yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlanan Xiaomi, gelişmiş özellikleriyle de dikkatleri üzerine toplayacak gibi gözüküyor. 32 MP özelliğine sahip ön kamera sistemi ile selfie tutkunlarını mutlu edeceği düşünülen Xiaomi Redmi Y3 önümüzdeki günlerde rakiplerinin karşısında yerini almaya hazırlanıyor. Xiaomi, akıllı cihaz sektörüne hızlı bir giriş yaparak oldukça gelişmiş özellikli akıllı cihazlar ile dikkati üzerine çekmeyi başarmıştır. 

Şu günlerde son teknoloji Redmi Note 7 modelli akıllı cihazları kullanıcı kitlesini artırmış olan Xiaomi, şu an için Hindistan'da bir diğer dikkat çeken akıllı cihaz modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Xiaomi Redmi Y3 olarak adlandırılan bu akıllı cihaz tüm özelliklerinin yanı sıra en çok da ön kamerası ile dikkatleri üzerine topluyor. 32 MP çözünürlük gücüne sahip olan bu ön kamera özellikli akıllı cihazın tüm tanıtımları ön kamera üzerinden yapılıyor. Anlaşılacağı üzere Hindistan'da tanıtılması beklenen bu akıllı cihazın ön kamera sistemi oldukça ses getirecek düzeydedir. Ki piyasaya giren akıllı cihazları değerlendirdiğimiz taktirde cihazların çoğu kamera sistemleri ile piyasayı sallıyor. Redmi Y3 modelli akıllı cihaz hem ön kamerası ile dikkat çekiyor hem de uygun fiyatlı olması ile de kullanıcıları memnun edecek. 

Ön kamera canavarı, Redmi Y3 

Ön kamera canavarı olarak nitelendirilen Xiaomi Redmi Y3 yakkında elde edilen bilgiler son derece kısıtlıdır. Buna rağmen cihazın çıkış tarihi tahminler üzerine ortaya çıktı. Redmi India resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir yazıda; " Neden selfie’ler daha az detaylı olsun? Neden onlara bakış açımızı değiştirmeyelim? Neden bekleyelim? 32 MP’lik Super Selfie çok yakında geliyor. 24 Nisan’da ortaya çıkacak.” mesajını verdi. Akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, yeni nesil akıllı cihazının ismini henüz resmi olarak açıklamadı. Xiaomi Redmi Y3 adlı isim şirketin geçmiş günlerde yaptığı paylaşımlar doğrultusunda bıraktığı ipuçları sayesinde tahmini olarak düşünülüyor. Son zamanlarda atılan bir tweet'te de İngilizce "Neden" kelimesi anlamına gelen Why kelimesi kısaltılarak Y harfinin üç kere kullanılması ile beraber yeni nesil cihazın adının Y3 olacağı tahmin edildi.

Bununla beraber aynı zamanda "Daha büyük, daha parlak ve daha iyi tasarlanmış" olarak ifade edilen bu yeni akıllı cihazın renk seçeneklerinin de Redmi Note 7 serisinde olduğu gibi olması düşünülüyor. Xiaomi Redmi Y3 modelli akıllı cihaz ile ilgili maalesef ön kamera bilgileri dışında farklı bir bilgi söz konusu değildir. Bu yeni cihazın parmak izi sensör tasarımının ise ekran entegre bir şekilde tasarlanması bekleniyor. Cihazın teknik özellikleri hakkında henüz bilgi vermeyen şirket, Amazon sayfası üzerinden iki gün dayanabilen pil ömrünün olacağını vadediyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda ön kamerası ile ünlü olan Redmi Y3 modelli akıllı cihazın suya dayanıklı bir gövde ile tasarlanmış olduğu da elde edilen bilgiler arasındadır. Paylaşımdan yola çıkılarak cihazın 24 Nisanda tanıtımı bekleniyor. 

 





PAYLAŞ