31 TL'lik Steam Oyunu Epic Games'te Ücretsiz Yayında - Haberler - indir.com

31 TL'lik Steam Oyunu Epic Games'te Ücretsiz Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-08 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Steam’ın ücretli oyunları arasında yer alan oyunlardan birisi Epic Games’ın oyun mağazası tarafında ücretsiz bir şekilde indirilebilir oldu. Oldukça farklı bir yapıya sahip olan bu oyunda oyun hamuru olan slimeların etrafta uçuştuğu ve oyuncuların ise bu slimeları toplamaya çalıştığı bir platform bulunuyor. Slime Rancher adlı bu oyun Steam üzerinde 31 TL bir fiyat etiketine sahip olarak bulunuyor. Ancak bu söz konusu Slime Rancher oyunu Epic Games Store’da tamamen ücretsiz olarak indirilebilir oldu.

Slime Rancher Tamamen Ücretsiz Oldu

Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek?Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek?

Grafikler tarafında Fortnite benzeri bir yapıya sahip olan ve slimelar ile dolu olan Slime Rancher pastel tonlu grafikleri ile dikkat çekiyor. Gelen yeni görevleri yaparak kendinizi geliştirebileceğiniz oyun içerisinde karşınıza çıkacak olan zorluklar ile de savaşmanız gerekecek. Ayrıca topladığınız slimeları slime çiftliğinizde yetiştirip uygun zamanlı toplayarak en büyük servete sahip olmayı hedefliyorsunuz.

Uzak diyarlara yolculuk yaparak gittiği bölgede bir çiftlik oluşturmak isteyen Beatrix LeBeau adlı karakteri yönetiyorsunuz. Slime Rancher oyununu Epic Games Store’dan ücretsiz olarak buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Ancak bir Epic Games hesabınız bulunmuyor ise öncelikle Epic Games hesabı oluşturmanız gerekecektir.  


Steam'da Ücretsiz İndirebileceğiniz 2 Yeni Oyun AçıklandıSteam'da Ücretsiz İndirebileceğiniz 2 Yeni Oyun Açıklandı
Fast Dust hayranlarına müjde: Steam'de büyük indirim!Fast Dust hayranlarına müjde: Steam'de büyük indirim!

PAYLAŞ