30 gün aralıksız yayın yapan Twitch yayıncısı rekor kırdı - Haberler - indir.com

30 gün aralıksız yayın yapan Twitch yayıncısı rekor kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-14 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İlk etapta 2 gün süreceği düşünülen ve tam 30 günlük bir yayın gerçekleştiren Ludwig Ahgrne, toplamda 270 binden fazla Twitch abonesine sahip olarak tüm zamanların en fazla aboneye sahip Twitch yayıncısı olmayı başardı. 25 yaşında bir Twitch yayıncısı olan Ludwig Ahgren, yaklaşık bir ay önce başladığı subathon adlı etkinliği dün itibariyle dünya rekoru kırarak bitirdi. 30 gün süren bu aralıksız yayında dün 270 bin abone barajını aşan Ahgren, bu sayede 269.155 aboneye sahip olan Ninja adlı yayıncının rekorunu kırdı ve tüm zamanların en fazla aboneye sahip Twitch yayıncısı oldu.

Ludwig Ahgren söz konusu bu etkinlikte kanala abone olan her kişi için yayını 10 saniye uzatacağını açıklamıştı. Etkinliğin başlangıcında yayının birkaç gün süreceği tahmin ediliyordu. Ancak yayın Twitter’da trendlere girdi ve sürekli olarak yeni abonelerin gelmesi ile beraber yayın tam 30 gün sürdü.

Twitter, Clubhouse için 4 milyar doları gözden çıkardıTwitter, Clubhouse için 4 milyar doları gözden çıkardı

Onbinlerce kişi abone sayısı artışını izledi

Yayın yeni abone gelmediği için değil abonelerin sonu gelmediği için sonlandırıldı. 11 Nisan’da tweet atan yayıncı, yayının 13 Nisan’da sonlandırılacağını ve son gün gelen bir abonelik için ABD’deki bir çocuk araştırma hastanesi 5 dolar bağışta bulunacağını belirtti. 30 gün hiç ara vermeden yapılan bu yayında, normal rutin şeyler gerçekleştirildi. Bu noktada oyun oynadı, yemek yedi, spor yaptı ve uyudu. Yayıncı ise ilginç olarak bu konuda şunları dile getirdi ; “En tuhaf olanı, her uyandığımda gittikçe büyüdüğünü hissetmemdi. Bir gece yatağıma 30 bin izleyici, 60 bin abone ile girdim. Kalktığımda 70 bin izleyici, 70 bin abone vardı.”

Twitch platformunda ilginç ve iddialı rekorlar görmeye devam ediyoruz. Bakalım bu abone sayısı rekorunu hangi yayıncı kırabilecek göreceğiz.




Twitter hesap nasıl gizlenir?Twitter hesap nasıl gizlenir?
Twitch yayıncısı Jahrein milletvekili adayı oluyorTwitch yayıncısı Jahrein milletvekili adayı oluyor

PAYLAŞ